sikibinmi yoksa 240lık baska bişimi yoksa orda takıldım ben :soru::soru::D:D:beuj::beuj::soru::soru:
Printable View
sikibinmi yoksa 240lık baska bişimi yoksa orda takıldım ben :soru::soru::D:D:beuj::beuj::soru::soru:
Stppp nerdesin lan, arkadaşlar stp beylikdüzünde oturuyor
yoksa selcuk abide mi:D
5 bilen 548 kişi 7 bin 434 TL 65'er Kr, 4 bilen 35 bin 286 kişi 124 TL 40'ar Kr, 3 bilen 847 bin 496 kişi de 8 TL 50'şer Kr ikramiye alacak.
10 liralık oynamıstım, 1 kolonda 3 cıktı :D
8.5 TL kurtardık :D
Gecen hafta 3 bilene 5.5 vermisti, bu hafta 8.5 oha dedim :D
Bende Stp iLe kan bağlarimizin oldugunu düşünüyordum :D :D :D
off bari komşularımdan birine çıkmış olsa ya :)
İnsallah gariban birilerine cıkmıstır :)
S65 amg em yalan oldu ona uzuluorum
Allah kimseyi sasirtmasin :)
Sahsen dsunuyorum ki parasi olan birine cikarsa bu ikramiye iyi bir sekilde degerlendirir.
Gecen gun haberleremi cikti biyerde okudum yada gordum,adama zamaninda 6 cikmis adam memurluktan istifayi basmis.Hazir para cabuk bitmis tabi,is kurmus batmis olmamis degerlendirememis ticaret haayatini basaramamis.Simdi gene belediyeye mi ne basvurmus.
Bilmem anlatabildim mi :) Bence parayi gormus gecirmis neyin ne oldugunu bilen birine ciksin.(derim sahsen)
Evet demin evde mevzusu gecti, parayı yiyip sonra is arayanlar :D
Ama bitmez be :D
Haydan gelen huya gider die bir laf war illa o para cıkar bir yerden bence ne kadar değerlendirme yapsanda.
Babama zamanında 13 + 1 mi ne tuttumus bu zamanın parasi 60 milyar gibi bi para almiş adamın başina geLmeyen kaLmamiş büssürü olay cıkmiş oraya para buraya para yemiş etmiş bişe kaLmamiş o paradan :D
3 bildik 8.5 ytl..geçen haftadan da 4 bilerek 64.80 ytl almıştım :D bunları biriktire biriktire 6 lıyı bulmuş gibi olurum 20-30 senede :D