Çakma 207 olmuş bu.Karaktersiz ruhsuz bir araba olmuş.
Printable View
Çakma 207 olmuş bu.Karaktersiz ruhsuz bir araba olmuş.
gerek var mıydı diye düşündüm ama bence yoktu..207 yeterliydi.
palio gibi çakma bişi bu da
giden bi 206 gti yaparlar artık:D
çok çirkin bence bi stoplar güzel durmuş
106 gti ve 306 gti haric beğendiğim kasası yok
sanırım bu modelde uzak doğu içindi haberde bir yanlışlık yok değilmi? ben sanmıorum avrupa pazarına bu arabanın çıkacağını ama çıkarsada çıksın :)
Bunları yapacaklarına efsane modelleri diriltselerdi bari! Nebilim GTi modelleri için geçerli bu söylediklerim örneğin bu saydıklarımızın arasına 205 GTi'ı bile sınırlı sayıda üretse eminim alanı çok olurdu.Aynı mini'nin bu gün yaptığı gibi geçmişte de ürettiği otomobillerin daha güncel ve daha güçlü motor seçeneklerini hala piyasaya sunuyorlar.Farklı bir markaya geçelim mesela bence şu kriz zamanında her otomobil şirketi eski modelini güncelleyip satışa sunsa belki kendini kurtarır.Örneğin 2009 model bir e30 M3'olsa fenamı olur :)) yada 2009 model bir VTi
Bu aracın iç mekan fotoğrafı fotoşop. Debriyaj yok. Klimanın oradan kesip 207 konsolunu 206 koltuklarına monte etmişler. Ama mağlesef böyle bir araç var. Eğer içi bu konsol ile olursa içi güzel olur ancak. Bu arada bu araç Türkiye'de satılcak. Birtanesi sağlam pert olsunda konsolunu alayım. :D
Edit:Bu arada hakkaten kötü araç. İçi hariç :D
bence maslak sanayide pert 206 ile 207 birleşimi olmuş :D
ya resimlerin hepsi fatoş.haberin kaynağı ne?
gereksiz bir heves yapmışlar sanırım. o eski satış rakamlarını yanından bile geçemezler.. :)
106 gti uretsınler :D
Toplama bilgisayar gibi bir şey olmuş...Elde kalan parçaları değerlendirmişler sanırım :D:D
şaşmazda 206 önlü 106 vardı. 2106 diye dalga geçiyorduk. bu da öyle olmuş. buna 206 diyceklerse benim arabama 206 demesinler. belki stoplarını alır kendi arabama takarım ama
üretmeyin şu lanet arabayı yeter artık
kendi kendini baltalıyor pug.