İnternetten bakındım fakat bulamadım 93 eagle talon turbo nun teknik verilerini bilen varmıdır acaba ? motor şanzuman beyin ?
İnternetten bakındım fakat bulamadım 93 eagle talon turbo nun teknik verilerini bilen varmıdır acaba ? motor şanzuman beyin ?
ya mustafa benim bildigim -HURŞİT TALON TOLON- var gerisi beni aşar abim ben şimdilik atmosferikciyim......KOLAY GELSİN KRDŞ.
Duydum allah utandırmasın eke,nin resmini dün eray,dan aldım+sidi büyüttürüp duvara asıcam yarın birgün o günleride görürsek torun tombalaga gösteririz.gece sabaha kadar killer eray,passat turbo mustafa,turbo şahin nzm 88,anadolu ve avrupa yakası mekik dokuduk....
yurtdışında ciddi drag için yapılmış olanları var. trde çok çok az sayıda evo makineli 4 çeker olanı var. eksiğim varsa arkadaşlarım düzeltir.
Sakin güç...
http://en.wikipedia.org/wiki/Eagle_Talon al mustafacım.
1.6tdi.
Ecutech.
Eclipse'in aynısının Amerikan versiyonu, Wikipedia'da var detaylı bilgi...
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
DSM olarakda araştırıldığında detaylı bilgi bulunabilir
4g63 makina tanıdık zaten , sanırım ağır bi araç değil
.....Human At Sight , Monster At Heart.....
evet bu gün itibariyle ileride belki bir projede kullanmak üzere 93 model 4*4 bi talon aldım kelepirrrrr![]()
hayırlısı olsun bi konu aç bence inceleyelim bizde detaylı..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Merak ettiğim bi araba ... (A)
googlede arama yapınca motorunda gördüm bayadır aklıma takılan bi soruydu..
doch ve soch motor.
biri tek egzantikli biri çift egzantrikli.
ama hangisive hangisi daha iyi.
Mert Songül ART
Try to use your imagination
valla tam bilmediğim bişeydi onun için bu konuyu açtım araçta 4g63 dohc turbo motor var 4*4 yakında resimlerini çekerim aslında bir süre kenarda bekleyecek önce diğer araçlardan birini satmam lazım işin maddi kısmı için![]()
bursada bu arabaların bi hastası war ve adamda 5 tane eagle tolan war satmadıysa
araba 4 ceker 300 hp uzeri bi alet
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)