katalunya serisi dediginiz araba sadece sagdan direksiyonlu cikti;
bunada conversion yapilmadi herhalde :)
Printable View
Ehehe liste dogru olabilir ama adamın bu işten anlamadıgı kesin.Ayrıca bi ara arac cok temizdi stıckırlar felan yoktu maşallah şimdi tezgah a dönmüş...
Niyetinizi bilmem ama bence fazla yaklaşmayın eger ciddi düşünüyosanız bi süre daha konyadayım bilen biriyle bakabiliriz...
amcadan teyzeden vti alırken hıc bılıncsız kullanıcı flan demıyosunuz ama:)
aracı gormeden kesın karar vermeyın bence.
konu tanıyan bılen varmı dıye acılmıs.bılmıyosanız soledır boledır demek yanlıs olur.
Konya nehri neresi Sulhi'm? Cografyana tukureyim :))))
Aracın genel bilgilerini birince agızdan arkadaşa ilettim gerisi onlara kalmış :)
Ayrıca katolunya yok diyenler Konyada 1 adet bulunmakta bilginize...
bilgiler için çok teşekkür ederim, araç hakkında öğrendiklerimi yavuz abiye ileticem :);)
ya bu catalunya olayi beni sinir ediyor, TR de catalunya falan yok nokta, aksini iddaa edecek bir durum bile yok cunku yok. Bir deli zamaninda birsey uydurdu simdi kirk akilli cikartamiyor.
Araca gelince hakkinda bilgim yok ama konyada bircok tanidigim subarucu var ve en azindan aracta dogbox olmadigina eminim, gerisi icin birsey diyemiyorum.
Valla ben iddaa etmiyorum gördüğüm bildiğim arac sahibide katolunya oldugunu idda ediyor..Bu arada bu katolunya nedir geniş acarmısınız...Büyük turbo vs..
Ankarada da vardı sahibi katalunya oldugunu ıdda edıyordu.
konyada katalunya falan yok o katalunya denen araba antalyadan alındı her 96 katalunya oldu bildiğim kadarıyla katalunyada tek renk siyah füme arası bişey olur galiba(tr'dede yok)
catalunya goremezsin cunku tr de yok, bu olayi 96 gc8 sahipleri renk ve turbo farkliligindan dolayi uydurdu. Catalunya modeli bilindigi gibi lacivert veya koyu mavi degil zaten koyu fume siyaha yakin, sadece sagdan direksiyonlu olarak uretildi ve topu topu 200 tane uretildi.
TR sinirlari icinde gorme sansiniz yok sadece ingilterede gorebilirsiniz catalunyayi.Zaten catalunya 96 senesinde cikan kutlama serilerinden biridir ve cok ozel bir seri degildir, en buyuk ozelligi kolleksiyoncular icin lsayili uretilmis olmasidir.
Catalunya (March 1997)
200 cars (again excluding car number 13) in Black Mica with red flecks riding on gold alloy wheels were made to celebrate winning Subaru's second WRC manufacturer's title at the Rally of Spain (Catalunya). The car was sold for £21,610. A similar car in Blue Mica was sold in Italy.
ben böyle bişe buldum wiki'den...