babam anlatasada dınlesek o zamanları
Printable View
babam anlatasada dınlesek o zamanları
Eskiden rolling yeri, bostancı kadikoy yoluymuş, yokuş aşağı yerlerde de, kim bilir kaç yapıyorlardı..
yanlız jantlar cok ıyı
güzel bir paylaşım olmuş atıl abi :) demekki eskilerde roling yaparmış keşke eskiden olduğu gibi şimdide otomobil gazatesi olsaymış ne iyi olurmuş
düşünsene abi tuning gazetesi oluyor hergün gümdemde olan araçlardan bahsediyor çok güzel olurdu be iyide satardı :)
ilk gördüğümde küpürü bende cok şaşırmıştım olaya :D
Fenerin tantanacıları - Avrupanın tantanacıları terimlerine bittim ..
Ugur dündar o işite kurutmuş zamanında :) Süper paylaşım sağol...
atıl abi paylaşım için sagol babamlarda anlatırlardı hep o dönemleri ;)
Ya keşke 55-60 doğumlu olsaydım da şu makinaların fabrika kokularını alabilseydim o dönemlerde yaşayanlar yolda Ford Capri gördüklerinde vaay be zengin veletine bak çekmiş altına arabayı diyebiliyorlardı,şimdi ise teknolojinin nimeti olarak çok kuvveti otomobiller üretiliyor.Nedense bana eski araçlar çok daha cazip ve asaletli geliyor güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederim
çok güzel ya anlatımlar ne güzel
ankara asfaltı mevsimin ilk tantanasına sahne oldu :)
kemalin gtx ini ilk once 06 plakalı corvette ile nuri daha sonra porsche ile ferda geçti
anlatımlar çok hoşuma gitti ne güzelmiş o donem :)
Devamını keşke araştırma fırsatını bulabilsek yada ibrahim abininde dediği gibi bu tip otomobil gazeteleri hergün bayide olsa keşke:)
Vay be daha yeni gördüm Anglia ya bak. ki o zamanda 180 200 hp lerden bahsediyorlar harika işler.
ben o dönemlerde yaşamak isterdim...
:)
ya da bi zaman makinesi olsa , geriye gitsek...
:)