yapabiliyormu yoksa gercekten yapamiyormu bu mersolar boyle diye bende deniyorum bazen ama genelleme olarak sordum :D
Printable View
bi kaç mercedes sahibi olduk bmw diyorum :D
fazlasıyla yapabilio abi :D yeterince rijit bi araba mercedes :) torku we gücü yeterli makinalarda 200 makinalar hariç tabi :D
gerçi onlarda sorunsuzluk abidesi ama gitmio :D 200 komprasörlerde güzel makina ama bazen 70 000 de kapaktan buji atabiliolar :D
6 silindirin altı mercedesler çok ii diil :)
zaten biz alti silindirin altinda bisikletlere biniyoruz soyle 4.2 litre v12 bi makine olacakki offffff ki ne offfffff
Mercedes alıp ağır abi takılmakdansa Bmw ile yan giderim... =)
Bmw sadece "hususi otomobil" üretir =)
Mercedes , kamyon otobüs aklına ne gelirse =))
çok güzel bi mantık; ya lamborghini'de traktör üretiyor demekki lambo araba değil :)
mercedes yanlarda gazlarda eskidendi o yaş ortalaması giderek düşüyor.
şirketler şu ara sıfır araçlarda inanılmaz ötesi fiyat düşürdü. krizi atlatmak için her yol mübahdır. Bazıları honda, merco,bmw vs. diye yırtsada artık dünyada ayrı gayrı kalmadı. herkes birbirinin parçasını kullanıyor.
Mercedes'le gazlanmaz,yanlanmaz vs. diyenler çok yanılıyorlar bilmem farkındalarmı:)
evet alım olacak.insanlar mercedes hayali kuruyor bu fiyatla olabilecek.
haa şu var 40.000.-EUR * 2.28 = 91.000 ytl :soru:
kurun düşmesi gerekiyor alım için, en az 2.1 civarı.
bu bir politika, kur düşükken ind. yapılmaz. kur yükselir ind. gelir.
8 ay önce kur 1.8 ken 100.000 eur = 180.000 ytl
şimdi 100.000 eur * 2.28 = 228.000 tl bunun üzerinden %10 ind. yapılıyor
90.000.-EUR oluyo ama araç hala 8 ay önceki kurda değil. şirketler kurdan ciddi kar elde ediyor.
üretim maliyeti fazla sipariş ile yada toplu sipariş ile nasıl düşecek?
yani toplu sipariş silsilesi ile üreticinin fazla ilk madde alımı yapacağını mı kast ettin?
öfff eski işimi anımsadım ve daraldım yine :D
ewt har hangi bi firmadan yazıklarınızı okuyan olursa kesin iş bulursunuz :D
kanka ben rakiplerindeyim zaten :D
ama ben sıkıldım bu işlerden eskiden bütçe uzmanıydım, :o
=)iyide toplamda alınan mal adedi aynı olucak sadece toplam kar düşücek=)
Şirketin çalışma prensipleride önemli ama bu durumda.stock bazlı yada sipariş bazlı çalışıyo olabilirler buda durumu değiştirir..işletme dersinde gibi hissettim kendimi ya=)
68 euroya sattıkları c lerı 50 eurolara werıolar suan amg paketlı skywındowlu hemde 220cdi felan mercedesler cok ındırımde suan alan yasar
guzel beyin fırtınası olmus :D biraz gayret edelim arkadaslar iki devide kurtarabiliriz :)