Fiyatı gercekten iyiymis, baktırdıktan sonra neden olmasın :)
Printable View
Fiyatı gercekten iyiymis, baktırdıktan sonra neden olmasın :)
fiyatı uygunda almakla bitse her şey :) 19 jantlara 4 lastik kaç liradır? kaskosu, vergisi, bakım masrafları falan baya bi kalın hesap çıkar...
edit: 2318 Lira'ymış yıllık vergisi... güpürttt :D
edit2: 19 inç ortalama bi lastiğin tanesi de en az 500 lira olsa, 2000 lira da lastik güpürtt :D
edit3: -Cinsiyet ind. (%5)
-Tek sürücü ind. (%7,5)
-Ehliyet ind. (%5)
-Bölge ind. (%10)
-Hasarsızlık ind. (%65) (son kademeden hesaplattım)
-Kurum ind. (%25)
bu indirimlerle de 1800 lira da kasko.. bir güpürtt daha :D var mı almak isteyen bu bmw yi :D :D
Bu güzel M3 ü almak isteyen arkadaşın bmw parası haricinde cebinde en az 5-6 milyarı daha bulundurması gerekiyor... :)
edit4:
-Cinsiyet ind. (%5)
-Tek sürücü ind. (%7,5)
-Ehliyet ind. (%5)
-Bölge ind. (%10)
-Hasarsızlık ind. (%35) bu şartlarda ise kasko masrafı 4478 lira :eek:
Düzgün durmuyor gibi geldi bana fotoğraflardan.
Abi sende 1.6 honda civic modunda yazmışsın masrafları :)
m3'e göre gayet ekonomik görünüyor aslında giderler..
edit: Bu arada jantlar zaten 2001 model bir m3 jantları gibi değil,nerdeyse sıfır gibiler hiç çizik yok.Tamamen boyamışlar ki buda her m power'ın kaderinde olduğu gibi kaldırım görme ihtimalini güçlendiriyor :)
Bide m3 satan galerici salak değil ya gider yaptırır rot ayarını(tabi şase izin veriyorsa aralıklara :p ) bana göre düz bi yüzeye getirmeden aracı negatif pozitif anlamak zor..
Evet kaskonun 7-8 bine kadar yola var :) 02 coopera bile 2600 lira istiyorlarsa...
bu arada vergisi 3000 bin tl olması lazım 3200 cc civarında oldugu için:)
4lastkı 1100 e de alırsn kumho lasıtge takılmayn okdr m3 e bıınıosn sonucta vergısne benzınıne otuna pusurne katlanıcaksın katlanamıyosanda bınmıyceksn usta bu ısler boole :)
illakı her sevgının bı bedelı war ama ben bu m3e 29 euro wermem galerıye gotrsn 20 euro wermes bu arabaya kotulemek aamaclı solemıorm cok dustu m3lerın fıyatı bıraz daha beklenmelı m3 alcaklar ıcın bence yrn bı gun alınca yanlıcaksn bu sefer saftı sansımanı ınıcek **** kopucak alısıcan bole seylere kronık seyler bunlar mlerde
temmuz ağustos aylarında 50 55 binlik arabalar şu anda 40 45 bin aralığına indi,çok ciddi düşüş var alıcı olmadığı için.bu sıkıntıdada kimse gözünü karartıp bu vergileri masrafları üstlenerek m3 alamaz,biraz daha düşsün belki bizde tadına bakarız kısmet :)
kelepir spec hesabı ha :D :D :D
Ben bu tarz performanslı araçlarda 100bin km üstü 2.el alınmasına karşıyım
km yuksek ama motor ıyıse kacmaz ..
bmw ve merso olupta 100k km nin altında satılan bir araba ben pek duymadım.. o arabalara binenler bol bol kullanıyor arabalarını... ancak üst düzey bürokrat, dr falan olursa az km yapmışı bulunur.. yoksa esnaftan alınan bmw mersoların km si kesin yüksektir bence :)
genel sase yamultama sorunu yoksa ii gibi duruyo
şase yamultannıını da senden duydum kopup kaynaklanını duymustumda :d vurmadın surece nası yamulcak olm sase :d genel sorun deılkı oo e46da
Genel değil genede demek istedi galiba.