Annem ve kiz kardeşm kullansin die bi araba almak istiorz.Şuan bu ötv fln iicene hefeslendik.getz baktik 19a fln klima otomatikleri var.gene bu sinif we bu fiyat araliginda başka ne araç onerebilirsinz ?
Annem ve kiz kardeşm kullansin die bi araba almak istiorz.Şuan bu ötv fln iicene hefeslendik.getz baktik 19a fln klima otomatikleri var.gene bu sinif we bu fiyat araliginda başka ne araç onerebilirsinz ?
sıfır olduğunu yazmamışsın ilk msjda galiba ama yinede bayan kullanıcılar için çok rahatsız bi araç gibime geliyo. aklımda olsun olası ihtimalleri buraya eklemeye çalışırım..
Fiat's Are Faster Than You Think!
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Grande Punto fiyatları da uygun son zamanlarda, bir bakın derim.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ewet yawuz az once baktm bende fiyatlara 1-2 fazlayi hakeden bir araç.bir bayiye gidip ciddi konusmak lgzm.
1.4 77hp 8v motor bize göre pek yeterli degil ama bayanlar kullanacagı icin pek performans beklentisi yoktur sanırım...
Yeterli gelmezse 1.4 95hp 16v versiyonu da olabilir.
Düsünürsen modeli vs kafanda belirle, ben de fiyat alıyım sizin icin
Tüm fiat bayilerini birbirine düsürür TRdeki en ucuz fiyatı alırız![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Toyota Yaris ve 206 arasında kalırdım muhtemelen.
Eski kasa polo da kalmış olabilir bazı bayilerde. Onada bakılabilir.
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
Yeni Colt
www.yeni-colt.com
sıfır olarak yeni jazz çok pahalı ikinci el olarak düşünülebilir
ben getz kullanıyorum 1.4 97hp lik olanlarından otomatik vites abs,sunroof vs vs donanımlı
eğer çok kullanılcaksa kesinlikle bulaşmayın gerçekten yakıtı yüksek ama benim gibi garajda dursun şehir içinde sağa sola kullanırım diyorsanız parçası ucuz 5 sene garantisi var zaten bakımları 15bin km de bir ben senede 1 defa goturuyorum km dolmadan
konforu donanımları şehir içi tatmin edici 2006 da uni ye başladığımda almıştım okadar alıştımki parkı vs hiç büyük arabaya geçesim yokbazen civic hb 1.8 e geçiyorum yolda keyifli ama trafik dar yerler park derken kuçuk sınıf diyorum
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)