haklısınız gerçekten
Printable View
hazır konu açılmışken bende birşey sorayım atmosferik olarak limit ne olur _?
170 hp sularında diye düşünüyorm ben si için. Piston egzantrik beyin kısa filtre eksoz headers falan filan la güzel bi rakam bence.
Yapılacakları yazmış arkadaş.Ve tüm bu işlemlerde diğer araçlar gibi deli rakamlar tutmaz.
170 hp lik 3-4 kısa olan bi SI da iyi yürür açıkcası.
Eg kasa güzel 2 tane aldım sattım hiç sorun çıkarmadılar...15 yasındalar ama cürük denilen bişey yok motorda saglam:-) bence tavsiye ederim:-) ben 2006 c4 aldım 60 binde baskı gitti:-D
kısa bütcede modifiye = HONDA bence tabi ;) a'dan z'ye bütün modifiye ekipmanları mevcut yap boz gibi istediğin şekili verebiliyorsn ;)
evet motor problemi die bişeyi unut zaten.Temizini alırsan tabi.Ustanda HONDA dan anlıyorsa.Çocuklarına bile miras bırakırsın.Bende yeni aldım sayılır.4 ay oldu.sadece yağ değişimi vs. yaptırdım.Tık demedi.Benimle birlikte E30 alan arkadasımın başına çok şey geldi.Yatıyor şimdi aracı.Şimdi satıp SI alalım dio:D
herkes motoru cok ıı demıste ıkıde bır kol cıkartan si duyuyorum ben sagdam soldan o nasıl oluyoki?
bnm arabayi alali bi sene oldu herhangi bi problemim yok yag su deişti o kdr öle cok kmler yapmadim tabiki.balamiri taniosn ztn aracinida biliosn oda bildgm kadariyla herhangi bi sikinti cikarmadi ama şanş işte şimdi ewden cikarm arka sokakta kol cikar bişy olur 15 yaşinda arabalarimz war olablir bu tarz şeler.
bu arada o paralarin alabilecegi en guzel araba si dir bence:rolleyes: 3 sene kullandim ne patlak ne catlak vardı..kol cikaranlar fln asiri beslemeyle hp gucu iki katina cikarilmis ancak alt yapi eksikliginden patlamis araclardir normal sartlarda saglikli bi atmosferik si a kol cikartmak beceri isidir..15-16 yasında 220-230 lara cıkan baska araba varsa git al bence;)