Ankaradaki Auto Kingde tanidigi olan varmi arkadaslar cok acil.
Ankaradaki Auto Kingde tanidigi olan varmi arkadaslar cok acil.
KA Style
Guncel diyorum![]()
KA Style
Kankacım otoking;
Kaza yapan aracların hasarlı parcalarını tampon vs gibi tamir eden bi yer. 13'u cuma gunu sıtedekı baska arkadaslar gıbı bızım arabayada carptılar ve tampon yırtıldı.
Eksper gelip tamponu tamır ıcın gondermelerı gerektıgını soyledı. Bızde orginallıgın korunması adına degıstırılmesını soyledık ancak OTOKING denen yer tamır etmez ise degısımının mumkun oldugunu soyledı.
Yanı salak bir insanın gelıp sızın arabanıza carpıp hasar vermesı durumunda tamponunuz tamır edılıp tekrardan sıze kakalanıor.
OTOKING denen yerde bır tanıdık bulup tamponu tamır ettırmemek ıstıyorum cunku yenısını ıstıorum.
Ekspertiz hizmetkeri güzel ulkemızda A kalıtede yapıldıgı icin bu duruma basvurmak zorunda kaldık.
KA Style
kuzura bakamayında bısey sormak ıstıyorum,benım sag 2 kapı arasında böyle hafif 1cm uzunlugunda bıraz göçük var ,bunu servıse sordum,komple kapıları duzeltıp boyamamız gerekır dedi1cm lık göcuk için 2 kapı komple boya
bunu ankarada boyasız duzeltebılcek bır yer varmı? artık ankaraya daha yakınımda
![]()
kanka auto king e götürürsen yırtık yada göçük çok büyük değilse her şekilde tamir ederler 20cm çap içindeyse boya ve tamir işlemini yaparlar 20cm dışındaysa ilk hasarınsa yine boya işlemini ve düzeltmeyi karşılarlar ama ikinci ise 20 cm dışındaki işlemde düzeltme işlemini yaparlar ama boyamazlar benim poliçede böle yazıyo ........
tamponumda hic bisi yoktu sacma sapan kurallar. benim policede oyle bisi yok zaten 91 model araba aldifimizdan beri kaskolu yirtik yani sonucta nasil tamir oluck begenmeme luxumuzde yok sanirim
KA Style
Resmini çekip buraya koyabilirmisin?
2 hafta önce ufak bir vuruk için gittim izmir'de ki autoking'e.
Çapı büyük ve içeridede (bagaj saçı) hasar olduğu için yapamıyacaklarını söylediler.
Sonra servise götürdüm, çarpan kişi ödedi. Sende çarpan kişi olmadığı için exper gelip bakacak tekrardan.
Aklıma başka kötü fikirler geliyor ama
Bize yakışmıyor işte...
Yumruk büyüklüğünde ise göçük zaten "yapamayız" diyorlar, yumruk boyutundan küçük fakat saçında zarar varsa, "kaporta servisimiz yok" (izmir) yok diyorlar.
Servise yönlendiriyorlar...
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
su anda disardaym aksam koyarim bende carpan olmaz olurmu ya kadini teki uzeeime cikti sagdan kaza raporun fln var hepsi elimde
KA Style
geçmiş olsun...allah beterinden korusun
anlayamadıgım bisey var..autoking'e ekspermi yolluyor sizi yani istediginiz biyere götüremiyomusunuz tamponu ???
karşı taraf suçlu ve rapor tuttunuz anladığım kadarıyla
siz götürüp yetkili servise bırakın aracınızı, nerde yaptıracağına karışamaz sigorta şirketi
serviste muhtemelen değiştirir, küçük bişey ise tamir de edebilirler tabi
Ben çarpıp kaçtılar anladım, ozman neden uğraşıyorsunki?
Araç opel mi? Opel yetkili servislerin çoğu auto-king ile anlaşmalı.
Sen auto-king'e uğramayacaksın bile.
Mümkünse auto-king anlaşması olmayan bir servise git.
Komple değiştir tamponu. Ya da dışardan bir ustaya gitsen bile olur. İllaki değişsin isityorsan...
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
Kanka kır tampon ayaklarını deiştirmek zorunda kalsınlar=)Bu arada yırtıkda olsa güzel yapıyolar anlayamıyosun....Tabi şişirme iş yapmazlarsa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)