2004 fiesta alıcam 2 seneye yakın mars basılmamıs 60 70k küsür kilometrede nelere dikkat etmeliyim sorun olur mu araba dizel yardımcı olursanız sevinirim?
2004 fiesta alıcam 2 seneye yakın mars basılmamıs 60 70k küsür kilometrede nelere dikkat etmeliyim sorun olur mu araba dizel yardımcı olursanız sevinirim?
yağına, sularına elektrik aksamına dikkat et mümkünse, yağını değiştir depoda yakıt varsa boşaltıp yenisini koyun yada direk farklı bi depodan yakıt basın motora yağı değiştirip çalıştırdıktan sonra tekrar değiştirmek mantıklı olur yağ basıncına dikkat et en önemlisi, olmadı mazot pompa sigortasını söküp yağ pompası basınç oluşturana kadar belli süre marşa basıp sonra motoru çalıştırın
körler sağırlar
bujileri olmadigina gore, baska bir yerden silindirlerin icin wd-40 puskurtulesinin faydasi olur, eger araba calistiysa yakin zamanda pek bi anlami kalmaz,
motor suyu antifiriz, termostat
motor yagi
sorun cikarabileckler:
alternator
mars motoru
fren kaliperleri
paslanabilecek hersey
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Benim şuanda kullandığım aracım yaklaşık 3,5 - 4 yıl kapalı garajımızda hiç çalıştırılmadan yattı (Aküsü olmadan). Geçen sene Mart ayında 1 damacanaya doldurduğum benzini koydum depoya,taktım akümü ilk marşta çalıştı. Yaklaşık 30dk rolantide çalıştırdım ve gidip yağımı bujilerimi ve flitrelerimi değiştirdim şuan hala aracımı kullanıyorum bir sorun olmadı. Yağ ve suyuna bakıp çalıştırılabilir benim görüşüm.
+ enjektorler
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)