jacker 2 bnm bilgisayarı sewmedi sizin linkler dahil toplam 6 yerden ayrı ayrı indirdim hata verior bende onar yaptım düzeldi
ayrı ayrı hepinize teşekürler arkadaşlar ...
Printable View
jacker 2 bnm bilgisayarı sewmedi sizin linkler dahil toplam 6 yerden ayrı ayrı indirdim hata verior bende onar yaptım düzeldi
ayrı ayrı hepinize teşekürler arkadaşlar ...
önemli olan sorunun çözülmesi:)
az once ben kurdum sorunuz çalşıyor
bu program sanırım virüs programımla çakışıyor eset kullanıorm ve kendş kendne iptal etti şimdi yine giremiyorum :(
virüs programı tehtit algılıyor ve silmemi istiyor bi dosyayı onu silincede youtube eski haline geliyor sizce o şekilde bırakyımmı yoksa youtubE A vedamı edeyim?
chaylak arkadaşın eklediği dosyayı indirip yapıştır heryer açılıyo
http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=27330
bnm şansıma link açılmıyor
biraz beklersen rapide atayım yeniden
ok çok saol bu güvenlik olarak bilisayarta bi getiri goturusu yok deilmi bnm eset herşeye alarm weriyorda
valla 2gündür bu var ekşisözlük dışında hiçbi yerde alarm vermedi
o dosyayı sadece klasorun içine atacaktm
değiştirimmi dedi mevcut dosyayı ewet dedim
sora yeniden başlattım bilgisayatı ama açamıorm youtube
satılık toshiba laptop :)
eset nod32 tehtit olarak algılamaması lazım bence ayarlarını değiştir veya programı indirdikten sonra programı 3-4 dk devredışı bırak kurulumu yapıp tekrar aç nod32 yi bu aralar birçok bilgisayarda oluyor bu silip tekrar yükleyince düzeliyor.
onu yapacam ama şimdide jacker 1 ide yuklememeye başladı sıyıracam birazdan
bende youtube jacker olmasına rağmen son 2 gündür erişim yasaklanmıştır yazısı çıkıyor..daha önce rahatça bakabiliyordum
hatayı yazıorum 1155:
c:/users/toshiba/appdata/local/temp bilmemne jacker ll msi dosyası bulunamadı
nedir bu hata arkadaşlar program ekle kaldırdan once yukleneni sildm şimdi sıfırdan yapim dedim bu hatayı weriyo jacker 2 de 1 de