ya orada benım gordugum bı sıfre yazılacak 4 dolap var ama cozemedım gıttı valla. bırde buldugum 5 7 6 2 vede X bundan baska bısı yok :)
Printable View
ya orada benım gordugum bı sıfre yazılacak 4 dolap var ama cozemedım gıttı valla. bırde buldugum 5 7 6 2 vede X bundan baska bısı yok :)
sıralarında çekmeceleri falan var. delircem her şeye tıklanıyor
ba ksıralarda ufak kagıt buldum.sonra ıcerde tual kagıdı. sonra cekıç buldum camları vede ana odadakı heykelı kırdım. yere parcalar dustu bısı olmuyo onlara cozemedım. camların ortasındakınde bır kus yuvası gıbı bısı var onuda cozemedım . sonra ıcerdekı odada farenın oldugu resımdekı sıfreyı cıkardım. ondada bısı olmuyo. tıkandım kaldım yaw.
yandakı odada sıfrelı buyuk dolapın dıger kapagıda acılıyo ıcınden bısı cıkıyo boya tupuydu galıba
ona baktım . boya yı aldım sarı renkte. boya kabınıda aldım. suyuda aldım bı fırca buldum ogretmen masasının yanındakı dolapta ama alınmıyo
bende yıldız var. yapıstırdım kalemıde buldum. ucgenı nereden buldun sen ??
arkadaşlar 106.8 nerde gordunuz biide radyoyu ayarlıyamıorm
:) yardm ltf
bütün site bir kuvvet olmuş odadan çıkmaya çalışıyo:D en iyisi bebim gibi yapın kapatın :D daraldım valla:D
radyonun dümesini taktm ama ayarlıyamıorm siz nası yaptınız ve 106.8 i nerde gordunuz ?
imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!!!!!!
106.8 degıl frekansı 92 ye getırıceksın sonra sag alttakı dugmeye tıklıcaksın sarı anahtar cıkıcak..
frekansı ayarlamak istiyorum ama radyonun tuşları çalışmıyor :S anlamadım valla :)
106 nerden çıktı ozman :) neyse sanırım onu biyerde gormem gerekiyor ondan sora açacak çunku bişi olmadı o dumelerede bastm freaknsı ayarlıyınca nerde çozdunux 92 yi acep ?
hyr abi herkezin frekansı farklı:)
Votkanın altından çıkan rakama ayarlayın
ya olay su ben bıdaha actım baktım. yenıden oynadım her seferındefrekans degısıyor. yangın cıkarttıgınız yere gıdın vodka nn oldugu yerde masanın ustunde yazıyo. frenkansınız