arkadaşlar detaylı ekran ayarlarını yapabileceğim bildiğiniz bir site varmı?. en iyi görüntüyü nasıl alacağımı bulmak istiyorum.yardımcı olursanız sevınırım.
marka:samsung LCD
model :LE32A451C1
arkadaşlar detaylı ekran ayarlarını yapabileceğim bildiğiniz bir site varmı?. en iyi görüntüyü nasıl alacağımı bulmak istiyorum.yardımcı olursanız sevınırım.
marka:samsung LCD
model :LE32A451C1
kank sana bı guzel fılm vereyım ful heycti ayna gıbı olur sankı ekrandasın gozunu ayırmassın
Ben kendi LCD'imde otomatik ayarları kullanıyorum çokta sıkıntı yaşamadım. Size tavsiyem sakın dvdrip gibi çözünürlükleri düşük filmleri o lcd de izlemeyin TV'den soğursunuz. HDr,p BBrip veya direk HD,BR tavsiye ederim
aynen bende oto ayarları kullanıyorum , bazen film bazende internet ayarlarını kullanıyorum duruma göre
bende otomatık ayar olmadıgı ıcın elle yapmak zorundayım cok ınce ayarlar var ondan dolayı sıkıntıdayım.bu yuzden en ıı ayar nasıl oluyor bunu gosteren bır sıte varsa yardımınızı ısteyecegım
hangi ayarlarını merak ediyorsun??
selam kontras yüksek olsun parlaklıkta orta seviyeden az yukarda renk sana kalmış ama ideali ten rengini yakalamaktır. keskinlik varsa alt seviyelerde olsun artı kontras ve artı yapabilceğin ayarlar varsa max. seviyede olsun ışık sensoru varsa oda kapalı olsun daha net görüntü alırısın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)