tahminen kasım 21 de başlatırlar![]()
tahminen kasım 21 de başlatırlar![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
kayıtlar başlamıştır arkadaşlar bilginize![]()
para vakıfbanka tolgakayıt yenilemeden bahsediyorsun dimi dgs kayıtları geçdi cünki
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
he ya seko kayıt yenilicem bütün derslerden kalmışımda ayıptır söylemesipara ne kadar yarın halledeyim oradan da büroya gidiyormuyuz sekocum
?
.
ben 3.sınıf için 250 yatırdım tolgabüroya gidiyormuyuzu bilmiyorm bilenler yazsın
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
20 aralık son olması lazım
harçlar klavuzda var
kayıt yenileme klavuzu
http://www.anadolu.edu.tr/aos/belgel...meKilavuzu.pdf
parayı yatırdıktan sonra büro ya gidip bandrol yapıştırtıyorsunuz kimliklerinize sonrada kitapları veriyorlar
Beyler bu sene eve sınav giriş kağıdı gelmiycekmiş herhalde biz kendimiz cıkartıcakmışız netten bilginiz olsun sonra kağıt gelmedi diye telaşeye düşmeyin...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
şimdi kayıt olduk ilk kayıt kitapları verdiler ve bidaha büroya gitmedim sınavlar nezaman sınavlara girmek için neler yapmamız gerekiyor para felan yatırıyormuyuz.? Dilekçe vb bişey dolduruyormuyuz bu konulara biraz uzağım
artık zaten gitmene gerek yok bandrolde aldıysan kimliğe tamam nisan 7-8 de ilk vizeler var , ondan önce şubat sonuna kadar 2.taksit yatırcaksın bankaya , şubatda falan bi form gibi bişey vardı öle bişey hatırlıyorum ama bu sene görmedim bende
bide bu PASO olayını artık kendimiz çıkarıyormuşuz , bendeki öğrenci pasosu bozuldu bunu karaköye gidip direk değiştirebilirmiyim farklı bi prosedür mü var ?
ilk seferse normaldir o zaman evraklar falan , o aralıktaki sınav farklı bölümler için senin bölüm nedir işletme iktisat falansa nisanda sınav , eski sayfalara doğru bak zaten bulursun cvbı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)