Ya umutlarda biterse :(
Printable View
bi cacık olmazzz :) sen çalış , son hafta test çöz muhasebe falan geçer gider :)
arkadaşlar para yatırma muhabbeti ne zaman son bilen var mı
ilk taksiti yatırdınmı vizeye girebiliyosun ama ikinci taksiti yatırmazsan finale almıyorlar:D sanırım bu ay son
yok öyle bişey ne zaman istersen yatır ama 2. taksit için geçerli bu.
son yılların sorularına bakıyorum calısıyorum ama yok ya sınava gırer gırmez elım ayagama dolanıyo..soruyolar kacıncı senen dıye 4. dıyorum herkez sasırıyo sonra soyluyorum 1.sınıfta 4.senem dıye :D yalandan gırdık yazıldık bakalım ne olucak :)
ay sonu son diye biliyorum.
4. sınıf işletmedeyim sınavlar ne zaman :D
7 nisana daha çok varmış ya yatışa devam :D
yok sanmıyorum bende geçen sene 2.taksiti son ödeme tarihinden 2 ay sonra yatırmıştım aynı şekilde arkadaşta hem önce ki sene hemde geçen sene 2. taksiti kasım ayında yatırdı olm sınava giremezsin demiştim bende senin gibi biliyordum ama çocuk inatla yatırmadı ve sınavlara girdi sorunsuz :D
kanka kesinlikle ısrarla olamaz çünkü adam büt tarihinden sonra nasıl yatırıyor finale büte nasıl giriyor hadi finale girdi ya büt yok babili var bir durum.sen sağlama al kendini;)ha bende yatırmadım ayr konu finallere yakın yatırırık bakalım:D
yok kanka neden inanmıyım ayıp ettin şimdi ben 8 yıldır böyle bişi ne gördüm ne duydum onu diyorum yani mantık olarta hadi ikiyi ödemedi finale girdi ya büte nasıl giriyor:beuj: