işletmede seneye sistem değişiyormuş bazı bölümler bu sene değişmiş dördüncü sınıftayım ne yapıp edip bitirmem lazım
Printable View
işletmede seneye sistem değişiyormuş bazı bölümler bu sene değişmiş dördüncü sınıftayım ne yapıp edip bitirmem lazım
Ne sistemi degişiyormuş ? Yaw açıkögretimi bile zorlaştırıyorlar neyin peşindeler arkadaş
bu sene işletme iktisat dahil normal ancak seneye 4 sınavlı şekle geçiliyor , çan eğrisi , büt. kalkması vs. gibi değişiklikler var , güzel sayılır aslında ama senede 4 sınav olması kötü :)
Azcık çalışma hevesim var, anıl senin msjları okuyunca hevesim kaçıyor :D:D
Gardaş temizinden askere gidek gelek diyecemde murat hala gelmedi gözüme büyüyor :D :D
Türk vergi sistemini bitirdim sayılır çok çok iyiyim demesem bile fena sayılmam bu konuda,son 5 yılın çıkmış sorularını çözdüm türk vergi sistemiyle alakalı 60'puanın altına düşmedim hatta 2011'de sadece 6 yanlışım çıktı 2009'da 4 :)
varmıdır önerilen yardımcı kitap.. kayıt zamanı aldığımı kitaplar tırt :S
b.u yedik yaaaaa yine geliyo ara sınav 4.sınıf benim hepsini vermem lazım 8.senemdeyim yoklama kaçağa spec geziyorum 3 aydır :D
Bende 3. sınıftayım. Maliyet muhasebesi denilen piskopat dersle uğraşıyorum. Anladım zannediyorum anlamadım gibi geliyor. Anlamadım gibi geliyor. Soru çözüyorum anlamışım. Piskolojim bozuldu. Gece 1 de yatıyorum sabah 7 de kalkıp işe gidiyorum. İnş. Teklemeden veririm 3. sınıfımı. Bu arada sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim.
o ders aynen dediğin gibi oluyor :) inş. verirsin , tşkler..
Halledecez inşallah ya sadece çıkmış soruları ezberlemek risk almak oluyor biraz,hiç yoktan konuları 1-2 kere okusan aklında fikir sahibi olursun zaten çok çok iyi derecede okudugunu anlaman gerekmiyor,anlasak aöf de ne işimiz var :D
konuyu her güncel gördügümde psikolojik olarak etkileniyorum ve son seneyi veremeyecem gibi geliyor ya.... :D :D :D ...