Açıköğretim e-Öğrenme Portalı
burdan abicim oturum açıp bölüm ve dersi seçiyorsun e-televizyondan izleniyor çok etkili oluyo...
Sormayın bende cok iç açıcı bir durumda değilim maliye politikası diye bir ders var başımda ona başladım 2 gündür çalışıyorum 2.ünitedeyim baya karısık bir ders diğerlerine henüz hiç başlamadım bile...
Bu sene zor geçicek kendi açımdan...Normalde 10 gün kala başlardım çalışmaya şimdi 20 gün var ama içimde yetişmeyecekmiş gibi bir his var...
Hepinize kolay gelsin beyler Allah zihin açklığı versin....
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Ben de çalışıyorum bazen çalışmak gelmiyor içimden mecburum,maliyet muhasebesinden çok korkuyorum ,o kadar çalışmama rağmen tekrardan soru çözdügümde bir sürü yanlışım çıkıyor çalıştıklarım boşa gidiyor diye düşünüyorum![]()
imzasız..
AÖF sınavında hesap makinesi olarak hangisini önerirsiniz ?
Ünideki aöf derslerinde hoca exe run enter ın olmadığı bir makine olucak fln dedi.
#eksikpazar
Hala başlamadım çalışmaya Allah büyüktür![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Aminnnnnnnnnnn![]()
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Sabah 8 den beri kitap yanımda duruyor bende techte takılıyorum benimde içimden çalışmak gelmiyor nedense![]()
M.Kemal ATATÜRK
sınav geldi çattığından benimde çok çalışasım yok ama beklemeylede gelmiycek mecbur bakıyorum![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
O kadar kara kış kıyametin ardından sınava 15-20 gün kala su havanın güzelliğine bak...Koca kıştan sonra gel bu havada evde otur ders çalış![]()
Kar yağışı 10 gün daha devam etseydi iyiydi![]()
M.Kemal ATATÜRK
hep bu havaların tadını çıkarttık o yüzden hala okuyoruz öle düşünmek lazım bitirdikten sonra her hava bize![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
yok abi ondan sonrada askerlik var sonrasında evlilik iş güç devam,erkek olmak zor bize göre degil hava işleri![]()
imzasız..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)