oh oh oh finale girme sen :D
Printable View
oh oh oh finale girme sen :D
wrx sti masaalaah darısı basımza dcem ama cok bos bi umit olcak:D
nerdeyse 4-5 aydır çalışıyorum ben bile bu kadar iyimser tablo bekliyemiyorum :D
iş ve sosyal = 63
Genel muhasabe = 60
Finansal= 23 :D
beyler verildimi bakamadım ama aöften mesaj geldi soru ve cevaplar açıklanmış diye aşağıdaki link ama sorular yok ?
Açıköğretim e-Öğrenme Portalı
8 dersden girdim ve cevaplarımı almıştım...az çalışabildim sıkıntılar vardı bu sene...ama iyi çok şükür...darısı başınıza...
tvs.57
muh.den. 67
uluslararası iş.63
insan kay.67
t.dili.55
ser.piy.83
str.yön.73
girişimcilik.87
Arkadaşlar herkese teşekkürler TAKTİĞİ SÖYLÜYORUM
Öncelikle cevapları yanıma alırken hoca gördü ama bişi demedi inşallah arkamdan işaret falan koymamıştır.
Son 2 haftaya kadar hiç bir dersi bilmiyordum adları dahil=) Son 2 hafta Murat Açıköğretim dershanelerinin karma soru çözüm programları oluyor bedava.2 saat dersler halinde hergün farklı ders 80 soru çözüyor çok hızlı şekilde hocalar.80 soruda toplamda püf noktalarla bu 150-160 soruyu buluyor.Sonra KARACAN AKADEMİ nokta atış soruları var çok iyi bir kaynak herkes alsın.İsabet oranı 30 soruluk testlerde 25 civarı her ünite ayrı ayrı.Son 1 gün kalana kadar kasmadım sonra başladım karacan+geçmiş 6 sene sınav sorularını ezberleyerek öğrenmeye.(Hiç kendim çözmüyorum cevaplara bakıp doğru şıkları işaretleyip öğle çalışıyorum)
Olay bundan ibaret
Herkese başarılar.İnşallah finalde böyle geçmiş sorulardan oluşur
ergun finansalda seni dinledm yaktn beni :D :D
ne taktiği uyguladın ki
cıkms sorulara bak yeter dedı:D sakasna takılıyorum cokta kotu degldı snavdayken ama bakalm sonuclar ne gelıcek
hee iyi bari sonuçlara bakalım finalde bizde uygularız :P :D
Zorla baktircaniz sorulara yahu :D
ya link yazsanıza nerden bakıyoruz bunlara
Açıköğretim e-Öğrenme Portalı
giriş yap abi sınav soruları var ordan bakacaksın.
ya ordan girince ara sınava geliyorum 16 tane soru çıkıyo başka yerden bulamadım akü
muştu abi :D fakülte seçiniz yeri var ya ordan sınav sorularını seçiceksin sonra 2011-2012 ara sınav güz dönemini :D
sonuçlar acıklandımı yahu.acıklandıysa nasıl bakıcammm =)
gerçi cok bakcak bişey yok ingilizce dısında hepsine d hepsine a hepsine e şeklinde 3 dersin sorularını cevapladım