gezeceğine paranı yatır :D
Printable View
arkadaşlar 4.sınıf işletmecilerden kimler var? muhasebe denetimi final soruları çok karışık geldi bana? çıkmış soruları çalışıyorum sadece konulara zaten giremiyorum ama vizede bu kadar moralim bozulmamıştı.. Umarım çıkmış sorular işe yarar, seneye sistem değişiyorya bi sürpriz yapmazlar umarım :(
4.sınıfın final konuları uzun ve biraz karmaşık geldi banada o yüzden 2 defa konuları bitirdim ben , en sonda hatırlamak amaçlı testleri gözden geçircem sakata atmamak lazım :)
egemin konu anlatımlı ve hemen arkasından konu testleri gelen kitapları var. onlardan çalışıyorum ama final konuları karışık hakkaten. konu özetlerini okudukça kafam karıştı sadece soruları ezberliyorum. özellikle muhasebe denetimi hiç hoşuma gitmedi, umarım sorunsuz sıkıntısız geçeriz:)
inş. geçeriz tabi , ama dediğin gibi ilk karışık geliyor sonradan çözebiliyorsun en azından bende öle oldu :)
sınav yerını ogrenmek ıcın sıfreyı nerden ne zaman alıyoduk ya :D
Arkadaslar sizde benim gibi sadece cikmis sorulara mi calisiyosunuz :D bilgi lutfen ???
bu saatten sonra konu anlatımına gırersen konuluya gırmıs olursun :D dun malıyet muh. hocasına soru ezberlesem gecermıım dedım 26 sorudan en fazla 13 tane sayısal gelıyo ama ortalamaya bakarsak 6 7 tane gelıyo dedı yanı gerıye kalır 19 20 tane sozel vıze 43 olduguna gore gecme sansım yuksek. malıyet boyleyse dıger sozellerde dırekt olarak cıkmıs sorulara kasmak en ıyısı... (BENCE)
sınav geldi yahu,çalışacağım notlarımı çıkardım da piyasaya stres katsayım fena arttı,ne poh yiceksem.
o kadar çalışmama rahmen cuma günü gene sağlam strese giricem :) yıprandım artık bitsede kurtarsak hayırlısıyla :)
çalışamıyorum bitürlü :s çalıştığım zamanda bişi anlamıyorum. çok kötü durumlar off
sadece 16 net,sadece :(
53 almam lazım tic hukundan pofffffffff ömrümden ömür gitti yemin ederim bu nasıl stres.