Universitemizde 30-05-2012 gunu 16:00-20:00 saatlerinde elektrik sistemlerindeki calismalardan dolayi internet ve buro hizmeti verilemeyecektir.
Printable View
Universitemizde 30-05-2012 gunu 16:00-20:00 saatlerinde elektrik sistemlerindeki calismalardan dolayi internet ve buro hizmeti verilemeyecektir.
Keske 1 hafta ertelense :(
Pazar akşamı rahatlıyoruz inşallah,tüm yılın stresini atıyoruz arkadaşlarla :)
yahu bunlar nasıl sınav yerlerini hazırlıyorlar onu anlamıyorum utanmasalar istanbulda oturan adamı edirneye göndericekler...
Dikmende oturuyorum israrla etlige veriyorlar cok sinir bozucu bir durum artik arayip fircaliycam
bütünlemelerde okulu bitirirsek, diploma filan aralıkta askere gitmek için yetişiyomu?
arkadaşlar sınav yerimi göremiyorum;
Dönemlik-Kredili Programlarda kaydınız bulunamadı. Yıllık Programlarda kayıtlı iseniz aofburo.anadolu.edu.tr adresini kullanınız. Giriş yapmak için tıklayınız.
©Copyright Anadolu Üniversitesi - Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi |
böyle bir hata veriyor:(
yardım please
Allah hepımıze kolaylık versın
Ben İşletme 3teyım 3yıldır Allahın ıznıyıle bu sefer gececegım :D
Dün büroyu aradım, bu askerlik konusunda çıkan yasayla ilgili bilgi vermediler daha bize dedi.. Yalan mı oldu o iş acaba ya :)
bu yenı kanun devreye gırdıyse sayet 29 yasa kadar okuyarak tecıllı olunuyormus 29 yastan sonrası ıse 2 yıl daha tecıl edılebılıyormus sonrası ıse askerlık yada parası olan gene bedellıye gıder :D