ne yazık ki başkan maliye okuyorum ben,kamu ekonomisi kastım bugün,yarın da tic huk kasıcam.ama kesin kaldım ben bu senede % 90 ihtimal
Printable View
kalma sen çiçem 2 sene kaldınmı çakarsın vallaha senin o 29 yaş muhabbetini bir aksilik olmazsa yarın öğrenecem bu arada;)
bencede kas yoksa anlarsın ya:D
abi bende bir pm alabilirmiyim ya bende işletme 3.sınıf daha kitap yüzü açmadım bakalım nasıl olacak bu iş ya hiç çalışasım gelmiyor. :(
Ya beyler ben simdi ayiptir solemesi tab dayim :) burdan islem zor, alanlardan rica edin alanlar.almayanlara gondersin plz.
Pc den girince tekrar ilgilenmeye calisirim
Evet bugün konuştuğumuz askerlik durumuda belli oldu benim :D yine 4 ayak üstüne düştüm hahahahhahaha
Teyzemin şubeden emekli olması ciddi anlamda işime yarıyor.
Kanun tamamen çıkmış fakat askeri şubelere bu konuyla ilgili uygulama emri tebilgatları heniz gelmemiş 1-2 hafta içerisinde ulaşmış olur dediler arayıp öğrenim belgemle gidip tecil ettiricem kısacası :D bugün gelen yoklama kaçağı uyarı kağıdının bi önemi yok dediler o sadece kaçak olduğun için uyarı maiyetinde dikkate alma dediler sorun yok kısacası anlıycağınız
şubeler daha bilgilendirilmemiş 29 yaş a kadar okuyan herkez tecil edilicek aöf öğrencileride bu kapsamda bilginiz olsun içiniz rahatlayabilir :D okuyupta tecili bitmiş yani öğrenim hakkını doldurmuş olan 29 yaşını aşmamış olanlarda gidip tecil ettiricek benim gibi
benim son sınıf olduğu için aralık dönemi gitmeyi düşünüyordum büte kalırsam tecil yaptırıcam mecbur yazın tecilsiz gezmek istemiyorum eğer sorunsuz geçer mezun olursam bu hafta allahın izniyle zaten gidip aralığa askerlik yazdırıcam
içim rahatladı oh be :) yine 4 ayaküstüne düştüm :D bu konuda hep yırtıyorum :D
şimdi ben bu sene de kalırsam ve kaydımı yenileyip öğrenci belgemi götürsem askeriyeye tecil yapcaklar mı yani ?
muro kaanın yazdığı seni azda olsa rahatlatır sanırım pöfff:D
powers kardeşim bende işletme 3 finansalı bekliyorum
hade gözünüz aydın başta muro cumun;)
aynen öyle bende iyi rahatladım güzel sevindirici bi haber oldu şimdi sabaha kadar ders çalışabilirim :D
sende şeyini çıkarma la bebe azcık bak bari baktım olmadı de:D
dostum yapma ya adamte ol çok kolay ders onlar 4.sınıfa gelince anlıyosun çerez gibi yutman lazım çok basit
ben matematiği 5 senede verdim 4.sınıfa geldiğimde dedim ki ne aptalmışmı ben bu matematikle uğraşmışım kafama tüküreyim 4 sene hayata geç başlıyorum şuan resmen 4 yıllık okulu 8 senede bitiren kamil durumundayım
vaktiniz zamanınız varsa oturun çalışın gerçekten ;)