kimisi sorun olur , kimisi olmaz diyor ki bence öle risklere hiç girme yapıştır gitsin ..
Printable View
silmişim abi zaten mesajıda işime yaramıyor diye :D bugün gece oturup önceki yıldan bugüne kadar olan cevapları karşılaştırcam bakalım şifre var mı :D
akşam bende biraz geçmiş yılların sorularına bakam nolacak
uluslararası ilişkiler 1. sınıfla ilgili cevap olupta vermeyen varsa eğer :D
serkan bürolar yapıyor
sabah 7 de açılıyor aof buroları
Yok biz keyfimizden pm attık zaten burda yazmayı bilmiyoduk cevaplar diye adlandırdınığınız yazıyı.
Ulan arkadaşlar neden isim telakki ediyosunuz neden olmucak olmucak seyler soyleyip şifre mifre karıştırıyosunuz kola kapağımı la bu ? :D
Arkadaşlar gönderdiğim ''Yazı'' dakinler zaten bilinen şeyler bunun gizlilikle ne bilim sınavla alakası yok. misal insanların a noktasından b noktasına en hızlı gitme şekli ? yada ne bileyim öğrenci evlerinin vazgeçilmez ana yemeği gibi :) dimi dostlarım ?
Murat isimli arkadaşın sözleri bunlar hep; elçiye zeval olmaz olmaz.. şşşş :D
ben vizeye bandrolsüz girdim bakmadılar bile. sorun olacağını sanmıyorum. artık seneyekini yapıştırırız direk :)
bende de bakmadılar herhalde dikkatimi çekmedi hiç ama olurda dengesizin birinin aklına düşer işte uğraş dur sonra :)
kıl hocaya denk gelirseniz bakıyorlar :)
aradm aofu 1yıl ıcn o bandrol 1yılda 2. Bandrol olmaz dedler baktm harbı 2011-2012 yazıyo bandrolde
Noluyor abi ?Benim kartta 2011-2012 bandrolü yapıştırılmış yanlış mı
e doğrusuda 2011-2012 zaten.