ablam girecek bakalım hadi hayırlısı olsun herkes için
Printable View
ablam girecek bakalım hadi hayırlısı olsun herkes için
hazırlığım bende 4 dersim var hiç çalışmadım çalışasımda yok nasıl olcak ya :D
bende intibak senesindeyim 4 dersim war. yarın bugün çalışmaya başlarım..
ilk senem , işletme bölümüyüm, kitaplar sıfır, isteyene satarım :D
8 ders var.4.sınıftayım.biraz baktım.nasıl olcak bilmiyorum:D
bende dün kendi kendime başlamalıyım diyordum.gerçi benim bölümdeki sınav sistemi diğer aöf bölümlerine göre farklı.ben de 3 vize 1 final var : )
Bende intibak sınıfıyım :D Geçen senede intibaktım :P 1 dersten geçtim 3 dersim var kitaplar jelatinli bi şekilde duruyor nasıl olacak hiç bilemiyorum geçemezsem askere :S
bende 2 ye gecemedim daha alttan 3ders var :) bankacılık ve sigortacılık, bi ara calısmaya baslamam lazım...
geçen sene ne güzel çalışıp geçtm bu sene 1 sayfa bile açıp bakmadım hatta sınava bile girmeyi düşünmüyorum :(
benimde 3. sınıf 8 dersim var 7+1, daha calısmaya baslamadım :(
3 dersi bitirdim denemelerden 20 net çıkarıyorum, 4 dersim kaldı...
En azından geçmiş yıl sorularının doğru cevaplarıyla okuyun derim göz aşinalığından yararı olur..
Sorunsuz 4'e geçmem lazım...
3. sınıftayım 6 ders var ve 6 derstende kursa gidiorum bakalım kısmet :D
Arkadaşlar , birkaç sorum olacak sizlere :)
1. sınıftayım ancak 2 kez kaldım,ve 3 dersim var vermem gereken.
1.İlk taksidi yatırdım,ancak cep telefonuma 2. taksit için bir mesaj gelmedi.2. taksidin ödeme süresi nedir?Zamanında ödemeyince ne oluyor acaba?
2. Kaç kere kalma hakkımız var? :)
Pek alakam olmadıgı için AÖF ile sizlere sorayım dedim.
benimde hayırlısıyla bitti sayılır 4.sınıf geçen sene bitti sadece 2 dersten mezun olamadım artık bunlarıda verip noktayı koyucaz inş.
Yemin ettim yarın başlıyorum çalışmaya
Olmayacak çalışmadan
ya benmde calısmam lazm hiç yoktan tek ders geçmem lazm :(
gecen sene hiç calısmadım tek dersten geçtim kitapların cildi hala acılmamıs ucundan baslamak lazm biraz :S
yumurta geldi gene dayandi bi yerimize, simdi diyoruz calismam lazim diye :D
ayni durumdayim vallahi, hic yoktan biraz göz atsam hic degilse hangi derslerden kalmisim onu öğrensem yeter :D
o derece ilgisizim hahaha :D