en az 2 ders bırakman lazım ama yeni sistemde kalma yokmuş heralde bir üst sınıfa geçebiliyomuşun :cool:
Printable View
çalışamıyorum !! çok iş var offf
bütlerle birlikte artık yeni sistem başlıycak bakalım nasıl olcak :)
Ben şuan 2 yıllık myo okuyorum. Ama bırakıp , açıköğretime yazılmak istiyorum 4 yıllık. Bunun için ÖSYM nin ek yerleştirmelerinde mi yazmalıyım yoksa açıköğretim bürosuna gidip kayıt yaptırmak yeterli mi ? Bir de açıköğretim 4 yıllık hangi bölüm önerirsiniz ?
Myo ya sınavla ve baraj puanını aşarak girdiysen, öğrenci belgenle büroya gidip kayıt yaptırabilirsin. (Myo ya nasıl girildiğini bilmediğim için yazmak zorunda kaldım.) Kayıt yaptırdıktan sonra okuldan (myo) alacağın çıkış belgesini tekrar büroya götürüp askerlik vs işlerini halletmesi için onları uyarman gerekiyor. Yoksa 2. üniversite olarak gözükeceği için askerlik işlerini halletmezler.
mezun olduk daha 2. harçları vermedik :D
ya yeri değilde, bu kyk öğrenim / katkı kredisini ne kadar zaman ödemezsen yasal işleme geçiriyorlar. sabit bi zaman dilimi varmı acaba bilen?
ben hala geçen senenin harcını yatırmadım :( :D
Hiç çalışan yokmu ya benden başka çalışanlarda var diye düşünerek motive edeyim kendimi :D
var gene 3-5 bakma sen :D
yeni dönem kayıtları ne zaman BÜT'lerden sonra mı?
Yok bitmedi daha hocam , 60 kisi basladık 1.ci sınıfa suan mezun olanların sayısı 12-13 onların icinde de yaz okuluna kalanlar vardı. 1.ci sınıfı bitirmek icin hala cebellesen arkadaslarım var ve bıktılar hocalar yüzünden vs. Elektronik bölümü ama uygulama yok hic. O yüzden olcak gibi degil bende acıkögretime yazılmaya karar verdim. Önerebilecegin bölüm varmı 4 yıllık olarak ?
gızlar bu karacandan çalışan arkadaşlar özellikle :)
dün gittim 1 sınıfın kitaplarını aldım şimdi bütte bu ünitelerin hepsine çalışıyoruz demi :D
bu hafta sonu kursları varmış? nerde onlar nerden ulaşıcam ücretsiz falan oluyorlarmış ?
varmı öyle bi dunya yoksa çok mu inanmışım bu işe:d