muştu abeyy ben karacandan calısmıstım sımdı gene elımdekı cıkmıs sorular kıtapcıgından calıscam. kısmet olursa. unitelerin hepsi diye biliyorum. kimisi finalin aynısı diyo.. kısmet artık :D
Printable View
muştu abeyy ben karacandan calısmıstım sımdı gene elımdekı cıkmıs sorular kıtapcıgından calıscam. kısmet olursa. unitelerin hepsi diye biliyorum. kimisi finalin aynısı diyo.. kısmet artık :D
Bu açıköğretim harçları kalktı ama ikinci üniversite statüsunde okuyanlar içinde geçerli mi yoksa sadece Öss üzerinden girenleri mi kapsayacak acaba bilgisi olan var mı?
yatırılmamış harçlar nolcak peki :D
Davranış bilimlerinden kalan varsa çok güzel özet çıkardım.
İsteyen olursa mail adresinizi yazın yollayayım.
hukuka giriş = kanun yayınlandık sonra geçerli olur diye cvp vericeklerdir :D
Yeni kayıt dönemi hakkında tarih bellimi arkadaşlar?en son 28 eylül diye duydum.birde bu harç kalkıyor iniyor deniliyor.yeni kayıt yaptırırken kitapları nasıl alicaz.anlamadimki a.q
2063 - KAMU MALİYESİ 60 30 - 39 K
2064 - İSTATİSTİK 46 35 - 38 K
2250 - İKTİSAT TEORİSİ 30 37 - 35 K
Şimdi büte bu 3 dersim kaldı. Ben şimdi hangisine çalışsam karar veremedim. :D Daha başlamadım da çalışmaya. :D
matematik
hukuk
davranış bilimleri
iktisat
ingilizce
asıl ben bunların hangisine çalışayım :D
şimdi harçlarda kalktı ya ben bu sene 2.taksidi ödememiştim ödiycez mi acaba napacaz :D mezun olamıcam galiba 3 ders var benimde kitap açamadım bu sene gezmekten :D
kitapların tanesi 5 lira barış :D