yeterli olur zaten daha başka ne yapıcan ki ;)
Printable View
tek ders sonra mezun oluyorum muhasebe denetimi ve mali analiz 40 aldım. bütte 54 alsam geçiorm bu kez gerekeni yapacam :D
Bina Adı / Adresi : KARTAL ANADOLU TİCARET MESLEK LİSESİ
vergiden sınava bu pazar hiç giresim yok hiç çalışmadım gençler. :(
şimdi girmesem seneye 4.sınıfın bütüne girsem olurmu acaba? ve yeni sistem hakkında bilgisi olan mı ?
Vergi dediğin vergi hukuku ise konular acayip kolay bir kere kendini vererek okursan konuları anlarsın ben 2 saatte komple okudum vergiyi gecen yılların büt sınav sorularında 15-20 nin altına düşmedim konuları çok kolay :)
Seneye sistem değiştiği için bütünleme kalkıyor onun yerine 4 sınav olucak yıl içinde tek ders için koca yıl 4 sınava girmekle uğraşma bence...
23:30 gibi başlıyorum çalışmaya sabaha kadar dans :)
bu sene bende dahil mezun olamayanlar haltı karıştırdılar benden sölemesi :D niye dicek olursanız kredili sistem gelio , örgün öğretim gibi 2 dönemden oluşacak dersler...1.dönem ve 2. dönem..atıyorum ilk dönemden dersin kalırsa direk 1 sene uzayacak çünkü bütünleme sınavlarıda kalkıyor :)
4.sınıf olanlar ne yapıp ne etsin bu sene mezun olsun ...Allah 1-2 ve 3. sınıflara yardım etsin bu seneden sonrası baya çetin gececek :) bedavadan soru ezberleyip gecmek die bişi tarihe gömülecek :) ha bu arada ders konularıda değişiyo...
yeterince bunalttım sanırım ahahah :D
kredili sistem geldigi için 1-2 dersin kötü olsa bile diger dersler iyi olursa yine geçiyosun , o dersleri vermeye gerek kalmadan :)
ama kredinin iyi olması lazım işte :) eski sistemden iyi olucak gerçi o ayrı , tek sıkıntı 4 defa sınav :)
yok ya 4 dü , 6 sınava can mı dayanır zaten aklı gider adamın stresden :)
yorumlar için öncelikle sağ olun dostlar lakin ben çalışan insanım yarı amele yarı iş sahibiyim ben 1.dönem 2.dönem bunlar bana gelmez naptı la yök :(
herkes yeni sisteme iyi demişte...rüyamızda görecez böle notları..yeni sisteme iyi diyenlerin bidaha düşünmesini isterim..
Konu upp
Çalışın beyler yardırın yemek molası verdim yerel yönetimler bitti uluslar arası mali ilişkilerden devam :D
Yeni sistem banada sıkıntılı olacakmış gibi geliyor ama hayırlısı :)
adam gıbı kıtap acamadım hala off ya ne zevksiz iş ders calısmak :D
Şimdiden herkese başarılar ;)
Bu kadar ara yeter çalışmaya devam :)
finallere oranla ders çalışan daha çok forumda :D , ha gayret arkadaşlar aralıkta askeriz inş. :)
İkna ve Konuşma Vize:46 Final:46 İstikrarı bozmam lazım. bana 54 puan gerekio dimi?