tek ders sonra mezun oluyorum muhasebe denetimi ve mali analiz 40 aldım. bütte 54 alsam geçiorm bu kez gerekeni yapacam![]()
Bina Adı / Adresi : KARTAL ANADOLU TİCARET MESLEK LİSESİ
vergiden sınava bu pazar hiç giresim yok hiç çalışmadım gençler.
şimdi girmesem seneye 4.sınıfın bütüne girsem olurmu acaba? ve yeni sistem hakkında bilgisi olan mı ?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Vergi dediğin vergi hukuku ise konular acayip kolay bir kere kendini vererek okursan konuları anlarsın ben 2 saatte komple okudum vergiyi gecen yılların büt sınav sorularında 15-20 nin altına düşmedim konuları çok kolay
Seneye sistem değiştiği için bütünleme kalkıyor onun yerine 4 sınav olucak yıl içinde tek ders için koca yıl 4 sınava girmekle uğraşma bence...
23:30 gibi başlıyorum çalışmaya sabaha kadar dans![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
bu sene bende dahil mezun olamayanlar haltı karıştırdılar benden sölemesiniye dicek olursanız kredili sistem gelio , örgün öğretim gibi 2 dönemden oluşacak dersler...1.dönem ve 2. dönem..atıyorum ilk dönemden dersin kalırsa direk 1 sene uzayacak çünkü bütünleme sınavlarıda kalkıyor
4.sınıf olanlar ne yapıp ne etsin bu sene mezun olsun ...Allah 1-2 ve 3. sınıflara yardım etsin bu seneden sonrası baya çetin gececekbedavadan soru ezberleyip gecmek die bişi tarihe gömülecek
ha bu arada ders konularıda değişiyo...
yeterince bunalttım sanırım ahahah![]()
kredili sistem geldigi için 1-2 dersin kötü olsa bile diger dersler iyi olursa yine geçiyosun , o dersleri vermeye gerek kalmadan![]()
ama kredinin iyi olması lazım işteeski sistemden iyi olucak gerçi o ayrı , tek sıkıntı 4 defa sınav
![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
yok ya 4 dü , 6 sınava can mı dayanır zaten aklı gider adamın stresden![]()
yorumlar için öncelikle sağ olun dostlar lakin ben çalışan insanım yarı amele yarı iş sahibiyim ben 1.dönem 2.dönem bunlar bana gelmez naptı la yök![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
herkes yeni sisteme iyi demişte...rüyamızda görecez böle notları..yeni sisteme iyi diyenlerin bidaha düşünmesini isterim..
Konu upp
Çalışın beyler yardırın yemek molası verdim yerel yönetimler bitti uluslar arası mali ilişkilerden devam![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Şimdiden herkese başarılar![]()
finallere oranla ders çalışan daha çok forumda, ha gayret arkadaşlar aralıkta askeriz inş.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)