:hahaha: hay Allah'ım,yarın bitiyor eziyet :D
Printable View
:hahaha: hay Allah'ım,yarın bitiyor eziyet :D
abi şuan hukuk dersinden kopya yazdım. yazıcı cıkartmıyor napım ben şimdi camdan atıyım mı bunu :@
Aynen bu gece son 7 saat sonra herşey bitecek inşallah haydi ben döneyim çalışmaya :D
cok kolay:S kopya cekiyorumda bazen aksilikler çıkıyor. en önde olmıyım yeter:D
Günaydın :D
Finansal ve vergi var bugün inşallah kolay olur herkese başarılar.
günaydın gençler :) hazırmıyız :D
hazırızda ben hiç umutlu değilim :S
kanka bende umutlu değilim. dün ders çalışmaktan gözlerim ağrıyodu. gün içinde ilaç aldım uyudum, uyandım tekrar çalıştım. hazır hissetmiyorum. şuan bile elimde kitap var :D hayırlısı.
sende dikkat et buarada. selimpaşada kopya çekmeye benzemez affetmezler :)
hahaha :D kolay gelsin
Calismadan verilen bir sistem kesfedersem seneye mezunum
3 ler sınav salonunda yerini aldı hadi Allah zihin açıklığı versin hepinize inşallah güzel geçer sınavlarınız...
Moladayım bende birazdan devam edicem çalışmaya :)
Finans yonetimi ve turk vergi cok kolay gibi geldi; 25 dakikada bitti sinaw , gectim insallah, pazar pazar bir nedelendim yahu ;)
Türk vergi sistemi kolaydi gercekten finansal yönetimide verirsem ver elini 4 :)
türk vergi sistemi güzeldi, benzer soru çoktu. iktisada giriş beklentimin üstünde güzel geçti ama vizem 17 olduğundan geçemem büyük ihtimalle. geçmiş olsun gençler :) bir sınav dönemini daha geride bıraktık.
gayet zordu çalışmama rağmen kesin kaldım
Nasilsa butunleyemicem diye girmedim sinavlara seneye kaldigim yerden devam 29a kadar :D
Hepimize geçmiş olsun beyler :)
Muhtemelen bugünküleride verdim 20 gün sonra resmen mezun olucam inşallah :)
Sorular o kadar garip geldi ki bana sanki hadi bi defolun gidin artık dercesine sormuşlar :D