Bu konuyu her gördüğümde kalp krizi geçirme ihtimalim artıyor :d açıklanmadan yazmayın bişiler artık![]()
Bu konuyu her gördüğümde kalp krizi geçirme ihtimalim artıyor :d açıklanmadan yazmayın bişiler artık![]()
bakmaya korkuyorum resmen bu konuya açıklansında kurtulalım artık ya
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
cuma 5 e kadar bi süpriz yapabilirler![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Mezun olmuş ve askerliği tecil ettirip 2 sene rahat olan biri olarak hepinize kolaylıklar diliyorum![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Valla yetti artık sınav tarihleri nasıl öğrenim dönemi öncesi belli oluyorsa şu sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihleri de önceden belirleseler bizde hergün ayrı stres yaşamadan hangi gün açıklanacağını bilsek...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Yaw bu kayıt yenileme ne zaman olucak 1-19 Ekim arası mı? sitede düzgün hiçbirşey yazmıyor.
Bu arada bu sene kredili sisteme geçiyoruz ancak 4. işletme dersleri hepimize kolay gelsin
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
kayıt yenileme için
22 Ekim Pazartesi - 16 Kasım Cuma yazıyor
2012-2013 Açıköğretim Kayıt Takvimi | Anadolu Üniversitesi
3dersten büte kalmistim, beyin bedava dedim calistim kafaya attim!!!
Heyecan yok ama aciklansin yani artik![]()
M.Resat Simsek
2. harcı yatıramadım bir türlü bu hafta niyetlendim atmler para almadı, işten fırsat bulup gidemedim şubeye. diploma için ne zamana kadar yatırmam gerek. büt sonucu mezunum
akadas sordu bana da ne zaman acıklancak dıye ptesı yada bu gun 5 e kadar demıstım ama bugun 5 zor ptesı ye kalır bence.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)