Şimdi büroyla görüştüm 22 ekimde krediler açıklanacak verdigniz derslerin kredisi tutarsa 4. Sinif dersleri alabilirsin dedi hatun :D
Printable View
Şimdi büroyla görüştüm 22 ekimde krediler açıklanacak verdigniz derslerin kredisi tutarsa 4. Sinif dersleri alabilirsin dedi hatun :D
Sınavlar demin açıklandı şimdi gözükmüyo geri almışlar :D
lan benimki hiç gözükmedi :D
bende 2 seferdir bakıyorum, daha acıklanmamıs...
normalde 8 ders alıyoruz 16 kredi desek :) 4 dersten kaldım 3ün yarısını alıp yarısını alamıycam çorba olacak :)) 1 den 2 den 3 den :))
laaaağn bende neden yok :S
Ya arkadaş az önce açıklandı geçmiştim şimdi tekrar girdim bütünleme notlarını almışlar sistemden eski notlar var dalga mı geçiyor bunlar ya :(
Arkadaşlar şimdi son durum nedir? 2 dersi olan geçiyor mu yoksa 22 ekim de kredilere bakılarak 2 dersi olanların kredisi yetmediği takdirde kalma gibi bir olayı oluyor mu? Benim 2 dersim var alttan birisinde büte girdim sonuçları bekliyorum.
torpil yaptım neyse 4 dersten geçicem :D
umarım sonuçlar doğrudur
2 senede okulu bitiricek olan belkide 1.5 senede bitiricek güzel olucak valla bu sistem :D
her dersin kredisi ayni degil malesef beyler
www.osym-tr.com/2012/09/aof-isletme-dersleri/
final açıklanacağı zamanda böyle olmuştu.. sevinmiştim ahanda yanlış girdiler heralde tekrar giricekler diye :D serkan abi ara ya, yap bi güzellik hauuha :D
tabloya göre bu alttakiler 4. sınıfın 1. dönem dersleri.. kırmızıyla çizdiğim dersler Dikey geçiş yapanlardan muaf tutulacak sanırım.. böyleyse kebap.. Türk dili ve yabancı dil görmüyoruz, türk vergi sisteminide gördük..
7 İŞL401U DENETİM 5
7 İŞL201U İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK 4
7 İŞL403U SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR 5
7 İŞL405U STRATEJİK YÖNETİM 1 5
7 MLY201U TÜRK VERGİ SİSTEMİ 5
7 ALM-FRA-ING 401U ALMANCA lll-FRANSIZCA lll-İNGİLİZCE III 3
7 TÜR201U TÜRK DİLİ 1 3
Muafiyet hiçbirşekilde yok diyolardı
Daha once gectiginiz derslerden
Muaf oluyorsunuz, aynı ders 2 kez gormuyorsunuz...