Geçiliyor derslerin hepsi 5 kredi ve verdiğin her ders 5 kredi olarak sayılıyormus bir üst sınıftan kredin kadar ders alabiliyorsun...
Printable View
Geçiliyor derslerin hepsi 5 kredi ve verdiğin her ders 5 kredi olarak sayılıyormus bir üst sınıftan kredin kadar ders alabiliyorsun...
ben kalıcı olduğumdan stres yapmamıştım ama hukuğu vermişim diğerleri kalmış iktisatta gidiyomuş arada kıl payı kalmış :D
Seneye yine aday kadrodayız:D
ohooooooooooo s.çtık ya heycan bastı şimdi bakamıcam ben yine
Sonunda açıklandı Çok Şükür mezun oldum bitti.Darısı diğer arkadaşların başına
yakışanı yaptım mezunum :D
25/06/2012 de böyle bir post atmışım bu konuya şükür bu sefer gol oldu arkadaşlar darısı tüm aöf cilerin başına bir garip oldum şimdi :D :D
http://imageshack.us/a/img18/9475/71965401.png
Alttan 2 dersle geçmişim :D Kayıt işi falan nasıl oluyor şimdi 4.sınıf için :D
Hiç kitap yüzü açmadan geçtim valla kendimi kutluyorum :D
arkadaşıda mezun ettik darısı hepinizin başına arkadaşlar ;)
OFFF evren fena vurmuş triviella yapms :D helal olsn
bi helal olsnda anıla :D
Arkadşlar notlar açıklandı bakabilirsiniz :D Alttan dersleri vermişim oh beaaa :D
kalmışız neyse yapıcak bişey yok 9.sene yardırmaya devam
vay aq,3 kez 3. sınıf tekrarı yapmaya hak kazandım :hehe:
Serkan çok sağol valla deli gibi çalıştım vergiden az kalsın çakıyormuşum ama :D En iyi gecen dersim oydu bide :D
Abi çok sağol valla aldık meyvelerini şimdi sen geldin o kadar Eskişehir'e görüşemedik bile şu sınav yüzünden :D
Darısı herkesin başına arkadaşlar
29 yaşa kadar tecil olayı çıkmasaydı resmen mıçmıştık allahtan tecil olayı çıktıda ordan kurtarıyoruz tek üzüldüğüm nokta bu derslerin yanına 1 er adet ders eklenmesi olucak
açıklandı arkadaşlar geçmişim ben :D:D mezunum :D
İnsan 1 dersten 4. sınıfta kalırmı ya. :)))))))) okulun demirbaşı olduk