Evet alttan 2 tane kalmıştı , finansal yönetim ve iş ve sosyal güv huk. ama iş sosyali göremedim listede , ikinci dönem çıkacak herhalde :D
Alttan dersin yoksa seçmiyorsun sanırım hepsine he deyip geçiyorsun galiba yani :)
Printable View
Kesin öyle olması lazım yani heralde galiba :D
@bilalMW
3. sınıfta hepsini verdin mi ?
şimdi benim 4 cü sınıf işletmeden tek dersim var ve iki sene üst üste kaldım bu sene kayıt yenileye biliyormuyum?ayrıca kaldığım ders haricinde ders seçebiliyormuyum?yoksa kaldığım derstenmi sorumluyum gene
beyler alttan bir dersim kaldı vergi sistemi o da otomatik eklenmiş !?!
Tam zamanında bitirmişim bu ne böyle ders seçme işleri filan ona göre harç yatırma Allah kolaylık versin arkadaşlar valla karman çorman birşey olmuş bu sistem ...
şimdi benimki tek ders 4 cü sınıftan harç dahamı az:D
"Fakülte tarafından atanan dersleri kabul etmeniz halinde ders ekle-sil işlemi yapmadan, bankaya 0,00 TL. geçmiş dönem borcunuzu ve
211,11 TL. kayıt yenileme bedelini ödeyerek kaydınızı yeniletebilirsiniz" :D
hepside pembe boynu bükük ileri dedim :D
aboooo deme ya aceba beleş sıyırırmıyız dedim tek ders diye:D
5. yarıyıl önümüzdeki dönem diye kabul edelim :D birde 7. yarıyıl var 6. yarıyıl yokmu nerede :D Çorba oldu iyice iyi maytap geçiyorlar
Bu yılın ilk dönemi 5 olduğu için, gelecek yılın ilk dönemi olan 7. yarıyıldan seçebiliyorsunuz :)
Yani ilk dönem ve ikinci dönem derslerini birlikte alamadığınız için 6 gözükmüyor, ikinci dönemde 6 ve 8 gözükecek :)
2 senelik üniversite bitirdim. Açıköğretim işletmeden devam edicem. Kaydımı yaptırdım ama ders seçme vs. yokmu bunlarda ?
Kayıt yenilemeler bugün başladı. Alacağım dersler;
DENETİM
FİNANSAL YÖNETİM 1
İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK
MALİYET MUHASEBESİ
SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR
ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK
Bold yaptıklarım geçen seneden kalan derslerim. 3 dersten kalmıştım, listede olmayan ders iş ve sosyal güvenlik hukuku. Onu niye eklemediler acaba.
İşletme 4'e geçenler, sistemdeki görünen dersleri buraya ekleyebilir mi?
edit: iş ve sosyal güvenlik hukuku yerine uluslararası işletmecilik mi ne gelmiş heralde. iyice *** etmişler