İnternette ders sil ekle işini iyi yapıp sonra paranızı yatırın gençler para yattıktan sonra düzeltme işlemi malesef olmuyor...
Printable View
İnternette ders sil ekle işini iyi yapıp sonra paranızı yatırın gençler para yattıktan sonra düzeltme işlemi malesef olmuyor...
derslerim aşşağıdaki şekilde
fakat aklıma bir soru işareti oluştu ben geçen dönem 2 ders bıraktım ( muh. denetim ve mali analiz - sermaye piyasası ve fin. kur.)
ama resmin üst tarafına baktığımda benım derslerın adı değişmiş ve toplamda 4 ders almam gerekiyomuş gibi gözüküyor
- finansal tablolar analizi
-denetim
-Türkiye ekonomisi
-sermaye piyasaları ve finansal kurumlar
resmin alt tarafına bakıncada
- denetim
- sermaye piyasası ve finansal kurumlar
derslerı gozukuyor acaba benım geçen seneden 2 dersim bu sene 4 ders olarakmı karşıma çıkacak yoksa 2 ders olarakmı?
- ders alma bırakma işlemi nerden yapılıyor bulamadım
yardımcı olursanız sevinirim iyi gunler
http://i50.tinypic.com/pvqk5.jpg
@yogi
sizin giriş yaptığınız yer sadece not görme ekranı
bu linkten kayıt yenilemeye tıklayıp giriş yaptıktan sonra ders ekle-sil sayfası karşınıza çıkacak
https://kayit.anadolu.edu.tr/tr/Basv...uAnaSayfa.aspx
45 krediye kadar ders ekleyebilirsiniz
@emresener
yanlış-eksik yapanlar için ders ekleme işlemi düzeltebilmeleri için 14-15-16 kasımda olacakmış
Ödeme 1 keremi olacak 2. taksitte olacakmı.Fazla geldi de tutar öncekine göre ,hiç almıcaz derken kitliyolarmı iyice millete
2 dönem olduğu için ödemede 2 defa olacak
kalınan ders başına 10 lira artıyor sanırım (ben 2 dersten kaldım 211 lira,arkadaşım 1 dersten kaldı 201 lira çıktı)
bu varsayımla fazla kalan dersiniz varsa ondan normale göre fazla bir miktar çıkmış olabilir
bn 209tl ödiycem 3.sınıftaki tüm derslerden kaldım. busene de 7 ders aldım. seneye 4 ders bıraktım :d sözde bitirecem ya :D
2 gün önce 413 tl yatırdım geçen senenin 2. harcıyla birlikte.
Bundan sonra herhangi bişey yapmam gerekiyor mu,kitapları hemen temin edebilir miyim ?
netten kaydımı yaptım parayı yatırdım yarında bandrolu yapıstırtcam rahatım.
205 TL lik yenilememiz hayırlı olsun....
Ben 2 yıllık ön lisans bitirip, işletmeye dikey geçiş yaptım. 205 TL de kayıt parası yatırdım.
Ders kaydı yapacak mıyım bilen var mı? Yoksa dersleri ilk defa alacağım için otomatikman kaydım yapılmış mı olacak? Bakıyorum bakıyorum bulamıyorum kayıt yapılan yeri, kafayı yicem.
Edit: Kayıt yapılan yeri buldum, karşıma böyle bişey çıktı.
"HATA : Aktif Öğrenciler Ders Ekle-Sil işlemi yapamazlar. "
bu bandrol olayını ne zamana kadar yapmamız lazım bilen var mı ?
kayıt yenileme için harçların son ödeme günü nedir bilen var mı
13 kasım
mazaretli olarakta 14-15-16 kasım yazıyor
2012-2013 Açıköğretim Kayıt ve Sınav Takvimi | Anadolu Üniversitesi
2 yıldan dikey geçiş yaptım işletmeye sınavları vs hakkında biraz bilgi verme şansı olan var mı ?
Nasıl çalışma felan önerirsiniz . Şimdiden teşekkürler .