seko 456*3 ödeyecem birazdan
Printable View
seko 456*3 ödeyecem birazdan
son sınıfa alttan ders bırakmadan geçtim, o şekilde geçtiğim için ders seçme gibi bi durumum da olmadı, 196tl ödedim rahatladım :)
Kitap almanın belirli bir süresi yok mu ya?
Az önce aradım büroyu iki saat saydım eksik olanları karşımdakinn verdiği cevap: 'Hiçbiri gelmedi 10 gün sonra arayın' :)
Bu arada Murat yayınlarıyla ilgili bilgi alan olursa paylaşalım burda beyler, hayat kurtarır valla :)
Ben de 2 yıllık işletmeden geçiş yaptım , ders sayımız az ve çok net şunu söyleyebilirim sınav salonuna girene kadar hangi derslerden sınava girdiğimi bilmeden gittim 2 dersim kaldı alttan...
2 yıllıkta sıkıştırılmış 4 yıllık derslerini gördüğümüz için bir alt yapı oluyor ve 3. sınıf kolay geçiyor ama 4 ü bilmiyorum , bekleyip göreceğiz :D
kitap alanlar bi baksınlar ya eski kitaplarla. aynı mı değil mi :S
bende şimdi vakıfbanka gitip 199.76 tl ödedim ders nasıl seçicem? sadece 2 dersten kaldım
ders seçmiyosun sen. olan 2 dersin otomatik seçiliyor.
peki parayı yatırdım illa bugun büroya gitmem lazım mı? bandrol için. yada ne yapmam lazım:)
yok gerekmiyor. sınava girmeden önce gidip bandrol yapıştırtman yeter
teşekkür ettim
kitapları istediğimiz zaman alabiliyor muyuz?
ben kitapları gidip aldım geçen senelere göre kitaplar incelmiş ve daha basit bi dille anlatımı var
MİKRO İKTİSAT 5,00 - - 0,00
İST201U İSTATİSTİK 1 4,00 - - 0,00
MUH103U GENEL MUHASEBE 1 5,00 - - 0,00
İŞL207U DÖNEMSONU İŞLEMLERİ
ben hiçbişey anlamadım bana bu 4 tane ders vermiş ? altdan 4 dersim kalmıştı o yüzden mi derslerin isimleri mi değişti ne oldu ?