gelişmeler boy boy ya :D
Printable View
ben daha kitapları almaya gitmedim, istediğim zaman alabiliyor muyum?.. hatta kayıt yeniledikten sonra büroya uğramadım bile. bürodan yapılacak birşey yoktu değil mi?
kart a bandrol yapıstırtcaksın. kıtap konusunu kafana takma. yok cnku :S
Bencede çalışmamayı düşünüyoruz zaten.
bandrol de yapıştırtmadım.. ocakta sınav var, kitap yok bu nasıl iş ya.
ben dershaneyı bırakıp ıngılızceye gıtmeyı dusunuyorum ya. bu kadar boktan bısey olmaz. resmen kobayız bız su anda. aof ya tutarsa dıye denıyo.
dershanedekı hocalarda bısey dıyemıyolar bılmıyolar.
konular degıstı sorular degıstı ellerınde kaynak yok.
cok kotu durum aslında. ve bu kıtap olmaması durumunu bır turlu anlamıyorum.
taaa gecen sene soylendı sıstem degısıyor dıye. o zamandan berı hazırlıgı nasıl yapılmaz bu kıtapların fılan hayret bısey.
5 6 ocakta vızeler var ama kıtaplar yok 1 ay kaldı ayıptır yazıktır.
pdf den cıkartıp calısıcakmısız. madem sen bı hızmet sunamıyorsun ne dıye o kadar para alıyorsun ?
bu kadar ınsan para verıyor hızmet alamıyor. :beuj::beuj::beuj::beuj:
Baboli gelin yurt dışına yerleşelim hayat boş pompala coş :D
askere gidek ordan da yurt dışına geçeriz .
valla su anda kız arakdasım ıtalyada
bende aralık sonunda 1 haftalıgına gıtcem
adamlar nasıl gecınıyo bılmıyorum devamlı sıesta da lar. hesapta krızdeler ama kımse calısmıyo herkesın ıpı kusagına denk.
ha oyle bı hayat ıstedıgımden degıl ama yasama sevıncınıde ınsanın elınden almıyolar en azından..
Biraz fikir alışverişi yapalım ya nasıl çalışalım :(
bugun yarın başlıcam çalışmaya,
bide kitap alırım ayın 10 gibi soru cözümlü yeni sisteme göre oradanda biraz bakarım.
çan eğrisinede güveniyorum azbucuk umarım iyi geçer ilk vize
Bandrol olayı nasıl? 1. senem bürodan kaydımı yaptım sadece. 2 adet çıktı şeklinde öğrenci bilgilerimin yer aldığı kağıtlar var.
ilk senense zaten vardır kartının ustunde bu senenın bandrollerı. verırken yapıstırmıslardır. arka tarafta 2012 2013 ibaresi goruceksın.
bızım dedıgımız yenıleme ıcın gecerlı.
valla bende can a guvenıyorum az bucuk ne yalan soleyım. mıllet cogunlukla zaman kazanmak ıcın ggırıyor. onlar ortalamayı dusurse bızımde az bucuk akılda bıseyler kalırsa calıstıklarımızdan ınsallah ortalamadan flan yırtarız.
benım ıcın su anda en onemlı olan sey. vıze ctesı kolay ve az ders olması pazar gunune yaslasınlar sınavları :(
Valla bilmiyorum benim umudum yok
Karacan yayınlarından kitap aldım halen gelmedi yahu,geçen hafta perşembe gecesi netten almıştım.
Nasıl bir kumpasa düştük yarabbim :D