Sisteme girişte hata yaşıyorum ya?
Printable View
Sisteme girişte hata yaşıyorum ya?
emmeli gömmeli anıl :D
nasıl. vala ben ctesi olcak 3 tane vizeye giremiyorum. :) oyhhsss içimde hepsi :D
pazar günü olan 2 vize
denetim ve spk ya yardırcam dershane çıkmış soruları veriyor. o ıkısınden rekor yazmam lazımki ortalamayı yukseltelım en azından fınalde butun hepsine girince ortalamadan bi ikisini kutaralım.
çan ve ortalamalı olması ümitleri yeşil tutuyo. bakalım kısmet artık.
Çıkmış sorular var mı ya ? Ben bulamadım . La gerildim valla ya
bu ne ya arkadaş.
saat 9.30da bi sınav 14.00 de bi sınav.
bide evim beşiktaş verdiği okullar hep gettonun bağrında, napıcak bu aöf gettodaki junklere benimi s... ?
he kıvılcım he :D aöf tekiler seni kafaya takmış gettodaki niggalara opturcekler seni :D
anıl bişeyleri atlıyosun :D hangı çıkmış soru yeni sistemin kobaylarıyız dostum hatırlatırım :) ilk olcak bu sene bu sorular. daha once yoktu bole bısey ! bildin..
o çıkmış sorular dedikleri. hocaların& dershanelerin Güven Özveri Tecrübe'lerine güvenerek çıkardıkları tahmini gelebilecek yerler.
ha bu kitaplar işe yaramazmı? yarar bence.
bugün o hiç olmıyan eksik olan tük kitaolar gelmiş almaya gittim aldım tüm kitapları
çalışma konusuna gelince bende 5 tane dersin özetinin özeti var onlara çalışıp aöf nin kendi verdiği kitap arkalarındaki soruları ve yardımcı soru bankası kitaplarından soru çözücem bakalım nolcak :)
çalışma planımı söleyim belki yardımcı oluruz bi boka yarayalım aküüü
aöf kitaplarında sayfaların kenarlarına minik notlar düşülmüş bunları okuyun(detaylar ayrıntıda saklı :D ) sonra ünite sonu kısa bi özet var onu okuyun ve soruları anlayarak çözün.
soru üzerinde zaten konuyu öğrenıyosunuz irdeleyerek çözdüğünüzde.
üstüne karacan nokta atışı açıklamalı soruları cevaplarıyla bırlıkte okuyorum
en son konuyla ılgılı soruları çözüyorum ve finishim :D
Abidik yerlerde çıkmış sınaw yerleri yine..
Nerden ders çalışcaz hiç çözemedim bu işi bu senede kalırsam şimdi askermiyim ben ? bidaha kayıt olamıomuyum nedir ?
Giriş şifremi bilmiyorum ben veya hatırlamıyorum nerde yazıyo nedir ne değildir :D bilen var mı
Böyle sistemin Allah belasını versin . Kitapları sallaya sallaya salladılar vizelere 20 gün kala veriyolar . Yok ögrenci kimligine gidiyoruz ayrı ayrı 3 tarih verdiler hepsinde gittim yinede vermediler . Yine bi tarih verdiler . Lanet olsun açık ögretimine ..
ben kitaplara hiç tama etmiyorum artık gidip almam bile. 2. dönem kısmet artık.
Ooo daha çok var :)
Sisteme giriş yapamıyorum genel bir sorun mu yoksa benden kaynaklı mı?
https://login.anadolu.edu.tr/?url=ht....tr/Login.aspx
Sayfasındna giriş yaptığımda
Server Error in '/' Application
Suan sistem calısıyor. Sorun yok.