yarınki sınav için herkese şimdiden başarılar diliyorum .
Printable View
yarınki sınav için herkese şimdiden başarılar diliyorum .
denetimi bitirdim gibi sonra yarınki derslerin çözdüğüm sorularının tekrarı ve yatış. Sabah ya Allah bismillah. :)
Şu genel muhasebeyi verseydim bi;)
herkes iş ve sosyal güvenlikten kalmış ben geçtim. herkes vergiden geçmiş ben kaldım vergiyi vereydim iyiydi :D
bu sene de vizenin %30 finalin %70 mi alınacak?
bilgisi olan var mıdır ?
arkadaşlar büro merkezimi avcılara aldırsam çıkan okullar daha yaklaşır mı bana. bahçelievlerde olduğu için bıktım artık küçükçekmecede yeşilköyde gitmekten taa b.çekmeceden
gecen sene sadece sabahti sinav.
şimdi sabah aksam.
girmesem nolur :D zaten girincede kaliyorum.tecil işlemlerinde felan bi fark olmaz herhalde :)
yarın 9:00 sınavında Erenköy İlköğretim okulunda giriyorum sınava. varmı orada sınava giren?
Ankaradaki arkadaşlardan sabahki sınava Anıttepe anadolu lisesinde gircek olan varmı?
bu uyguladıkları kredili sistemden hiçbişey anlamadım ben. şimdi ocakta sınav var. şubatta bi daha var. mayıs haziran da bi daha var. hangisi ne amaç ne, derslerin ünite sorumluluğu ne. 4 üniteydi, yarınkiler 4 ünite şubattakiler ne peki? 1-8 mi, eee mayıs haziranda neden tekrar sınav var? bunu çözemiyorum. 1.8 ortalamasını neye göre tutturcaz? saçma saçma şeyler. 20 almışım 60 almışım farketmez diyolar...
hahha ctesi sabah kköy, öğleden snra evin önünde dilek sabancıda giriyorum. bu sfer banada güzel çıktı :D
Banada Kepez i dayamışlar :D
aku nerdeyse ingilizce bildiğime inanacam son 4 yılın sorularını döktüm bütün sorular aynı 30 da 25 yapıyorum vay mına bee :DDDD
abi eski soruları çzöüyonda sistem değişti kitaplar değiştir soru stili değişti diyolar gerçi nekadar değişebilie o tartışılırda bende mi çözsem ya etkisi oluyormu ???
eski çıkmış sorulara çalışılabilir fakat yeni sistemde sınavlardaki ünite sayısı azaldığı için çıkmayacak sorulara çalışmış olursunuz.