ankaradakiler sabah sınavları 9.30 da dimi, istanbudakiler 9 yazınca şüphelendim :)
Printable View
ankaradakiler sabah sınavları 9.30 da dimi, istanbudakiler 9 yazınca şüphelendim :)
9bucukta.... ist. ahalisi 5bucukta yola cıkar herhalde :D
7:30 gibi yola çıkarım kartal-maltepe beni bekler. :D
hiiiç açıp bakmadım..
sınava girmesek ne olur :D bütlerde falan kurtarır mıyız ? yol çok uzun geldi gözüme, arabayı da istanbulda bıraktım nasılsa 2 hafta sonra döneceğim diye, bırakmaz olaydım nasıl gideceğim diye düşünüyorum şimdi :D
bütünleme var ama ilk sınav çok önemli arkadaşlar kesinlikle girin.
büt yok, akademik programda ona göre çıkmış velhasıl geçen sene yök mecburi bütünleme şartı koştu. anadolu üni eğer yaz okuluda yapmazsa saçma olacak sınava gelemeyen gelememiş olcak gibi saçma bi olay var ortada öss sanki :)
vize önemli yüzde 30 demeyin sonra toplamak zorluyor adamı :)
Arkadaşlar sınava geçerli öğrenci kimliğini anlan varmı ?
Öğretim yılı kısmında kaçıncı yarı yılınız ???
tolga malesef şuan büt görünmüyor akademik takvimde.
Akademik takvimde bütünleme gözükmüyorken bütünleme var diyen arkadaşlar, neye dayanarak bunu söylediğinizi de belirtin lütfen.
Aksi halde bir çok kişi bütünlemeye güvenerek az çalışacak veya sınava girmeyecek, bu sorumluluğu almayın üstünüze.
Geçen sene ne güzel çıkmış sorulara çalıştık ezberledik geçtik . Bu sene daha kitabın yüzünü açmadım. Ah aöf ah son sene yapılır mı bu ?
bu dönemin başında, büroya kayıt olmaya gittiğimde bütlerin olacağını, tarihlerinin ise, 1.ve 2. dönemin yaz zamanı 1er ay arayla olacağını söylemişlerdi..
Okuduğum Kurstan Bütlerin kaldırıldığı bilgisi verilmişti
Kaldırılması çok saçma olur
adam gibi çalışamadım bakalm ne halt edicez
hasanım hiç bişi kaybetmedin bu sefer iyiki çalışmamıssn :icon_tup:
bütler var
bütler var
bütler var, geçen sene bütün okullara büt hakkı verildi. olmayan okullar bile.
haziranda bütün tarihi açıklanacak planlanan 1 hafta güz döneminin finali 1 hafta yaz dönemimin finali olacak
tabi kimse buna güvenip salmasın kendini ben duydugumu söliyorum.
kanka hiç bişi kaybetmedin emin ol
senelik izinim gitti boşa:Deli::Deli:
bütler yoksa nasıl olacak? iki vize 1 finalmi