ankaradakiler sabah sınavları 9.30 da dimi, istanbudakiler 9 yazınca şüphelendim![]()
7:30 gibi yola çıkarım kartal-maltepe beni bekler.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
hiiiç açıp bakmadım..
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
sınava girmesek ne olurbütlerde falan kurtarır mıyız ? yol çok uzun geldi gözüme, arabayı da istanbulda bıraktım nasılsa 2 hafta sonra döneceğim diye, bırakmaz olaydım nasıl gideceğim diye düşünüyorum şimdi
![]()
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
büt yok, akademik programda ona göre çıkmış velhasıl geçen sene yök mecburi bütünleme şartı koştu. anadolu üni eğer yaz okuluda yapmazsa saçma olacak sınava gelemeyen gelememiş olcak gibi saçma bi olay var ortada öss sanki
vize önemli yüzde 30 demeyin sonra toplamak zorluyor adamı![]()
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
Arkadaşlar sınava geçerli öğrenci kimliğini anlan varmı ?
Öğretim yılı kısmında kaçıncı yarı yılınız ???
tolga malesef şuan büt görünmüyor akademik takvimde.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Akademik takvimde bütünleme gözükmüyorken bütünleme var diyen arkadaşlar, neye dayanarak bunu söylediğinizi de belirtin lütfen.
Aksi halde bir çok kişi bütünlemeye güvenerek az çalışacak veya sınava girmeyecek, bu sorumluluğu almayın üstünüze.
diyemedim ya la
Geçen sene ne güzel çıkmış sorulara çalıştık ezberledik geçtik . Bu sene daha kitabın yüzünü açmadım. Ah aöf ah son sene yapılır mı bu ?
ride or die
bu dönemin başında, büroya kayıt olmaya gittiğimde bütlerin olacağını, tarihlerinin ise, 1.ve 2. dönemin yaz zamanı 1er ay arayla olacağını söylemişlerdi..
.
hasanım hiç bişi kaybetmedin bu sefer iyiki çalışmamıssn
bütler var
bütler var
bütler var, geçen sene bütün okullara büt hakkı verildi. olmayan okullar bile.
haziranda bütün tarihi açıklanacak planlanan 1 hafta güz döneminin finali 1 hafta yaz dönemimin finali olacak
tabi kimse buna güvenip salmasın kendini ben duydugumu söliyorum.
kanka hiç bişi kaybetmedin emin ol
senelik izinim gitti boşa![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)