Bacanağım denetçi olarak çalışıyor 4yıldır, gecen yıl malimüşavirlik sınavını da kazandı, aksam açtım kitabı bak şu sorulara dedim.. " bu ne la" dedi
DENETİM ve SPK dan sınava girecek olanlara sesleniyorum: ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN!
Bacanağım denetçi olarak çalışıyor 4yıldır, gecen yıl malimüşavirlik sınavını da kazandı, aksam açtım kitabı bak şu sorulara dedim.. " bu ne la" dedi
DENETİM ve SPK dan sınava girecek olanlara sesleniyorum: ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN!
M.Resat Simsek
total 7 ders sınavın 2 si kötü diğerlerinden umutluyum hadi bakalım,Allah herkesin hakkında hayırlısını versin![]()
Livestrong
sınava gidiyorum şimdi
ne dersaneye gittim ne kitabın yüzünü açtım
Allah yardımcımız olsun dicemde Allah çalışanın yardımcısı olur bizim gibilerin hiç zannetmiorum![]()
iki günde Ankaranın dört bi yanını gezdim tanımadığım okul kalmadı aöf sayesinde lanet olsun!
sadece sorulara bakmak yetmiyor kesinlikle kitaba yönelmek lazım..finallere bakıcaz
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
kolay gibiydi bu oturum. geç kaldım 13dk geç girdim2dk ile kurtardım hahah
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
bittide giren girdi o nolcak ? 1 ay sonra finaller baştan sona tum konular !!
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
hadi geçmiş olsun millet şimdiden ufak ufak çalışmaya başlamak lazım ben ara vermeden ufak ufak çalışmayı planlıyorum final önemli olacak.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
bu sınavların sonuçları ne zaman açıklanır ? ona göre finale çalışırım diyeceğimde![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Pazar sınavını Zeytinburnu na vermişler. Eyvallah. Öğlen sınavını Laleli'de Edebiyat fakültesine vermişler. Valla sinir oldum gitmedim öğlen oturumuna.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Kastilar gercekten soru calismak yeterli olmadi konularada bakmak lazim da o kitaplari elime bile almak istemiyorum
beyler harbi cok zordu...
çevremde dersaneye gidenler dahil 1 kişi var cok iyidi abi mahvettim abi diyenbakalım acıklanınca dediği gibi mi gelicek notları...
size ve kendime tavsiyem her aksam en az 1 saat bişeylerden fedakarlık edip ders calısmalıyız yoksa subatta cok sesli yapacakalr![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
açıköğretim fakültesi değil açıköğretim fuckertesi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)