OnurD. Nickli Üyeden Alıntı
Benim ciddi kafamı karıştırdı bu olay.
Biri Bana hayrına yardımcı olsun.
2yıllık bir okul okuyorum 1ci seneden 2 ders bırakarak 2ye geçmiştim. Güz dönemi ders ekle silden bihaber olduğumdan hiç ellemeyip parayı yatırmıştım. Karşılığında ise 2 geçen seneden kalan dersle beraber 7 dersten sınava girdim. 1 adet FF (geçen seneden kalan Anayasa) olmasına rağmen not ortalamam 2.00 ve başarılı diyor Güz dönemi için. Aynı bölümde okuyan arkadaşımla konuşurken bana criminoloji dersi vs. diyince yanlışın var öyle dersler yok bende demesiyle arkadaşın hesabına girdik ve hiç görmediğim fazladan 4 ders daha vardı onda(hepsini seçmiş)
Şimdi Bahar dönemi için ders ekle sil işlemi dikkatimi çekti ve yapmak amacı ile girdim. 2 tane sabit(1.sınıftan kalan dersler) olmak üzere 8 tane ders vardi 2012-2013 bahar dönemine ait. Ancak alttaki kutucukta da 3 adet 2013-2014 bahar dönemine bıraktığınız dersler diye birşeyler var.
Sorularıma gelince;
-Güz döneminde başarılı yazmasına rağmen, arkadaşımda gördüğüm ve benim ekle sil yapmadığımdan kaynaklı 2013-2014 de kalan dersim varmıdır.
-Bahar döneminin sayfasına ilk girdiğimde var olan dersleri olduğu gibi bırakıp (3tane 2013-2014 bahar dönemine kalan dersler yazan kısma) 8 dersten sınava girip bunda da ilk dönemki gibi başarılı yazsa mezun oluyormuyum?
Bahar dönemi için hepsini seçersem ortalamamın düşme ihtimali var çünkü veremeyeceğim dersler muhakkak vardır aralarında. Güz dönemi ile yazdıklarımdan 2013-2014 e kalan dersler varsada bahardan da rahatlıkla bırakabilirim. Ama öncelikli amaç bu sene mezun olmak.
AÖF bürosu yok yakınımda ilçede oturuyorum ve çalışıyorum ilk izin günümde Cuma günü ve çok geç kalmış olacağım.