golfcu0101
genel not ortalamanız kaç
2.00 dan düşükse eğer o tek dersin notu size yeterli katkıyı yapmayıp mezun olamayabilirsiniz (denetimin dd geldiğine göre bakarsak)
geçmiş yılların tek tek ortalaması olmadığı için tam net hesaplayamıyoruz o ders kaç gelirse ortalama şu olur diye
ama genel ortalama 2,19 olduğu için bahar dönemindeki dersten CC ve üstü gelirse (belki altıda olabilir) mezun olabilirsiniz gibi duruyor
en net bilgiyi bürolardan alabilirsiniz, onlara bir danışın isterseniz
Bir arkadaşım 3.sınıfta 2.dönem kayıtları yapılacak . Sisteme girdiğimizde 8 ders otomatik seçiliyor zaten Alınan toplam kredi :38 .0
Altta da 5 tane ders var .Kaç tane seçmemiz gerekiyor ?Hangi dersleri seçelim ? Kaç krediyi seçebiliyoruz en fazla ?
imzasız..
önceden 2.dönem para yatırmadan kayıt yenileyebiliyorduk halen o şekildemi sistem?
b.evler aöf bugün kaça kadar açık bilgisi olan varmı ,netteki telefon numaralarını aradım kimse bakmıyor
tabi ya ...
Benim ciddi kafamı karıştırdı bu olay.
Biri Bana hayrına yardımcı olsun.
2yıllık bir okul okuyorum 1ci seneden 2 ders bırakarak 2ye geçmiştim. Güz dönemi ders ekle silden bihaber olduğumdan hiç ellemeyip parayı yatırmıştım. Karşılığında ise 2 geçen seneden kalan dersle beraber 7 dersten sınava girdim. 1 adet FF (geçen seneden kalan Anayasa) olmasına rağmen not ortalamam 2.00 ve başarılı diyor Güz dönemi için. Aynı bölümde okuyan arkadaşımla konuşurken bana criminoloji dersi vs. diyince yanlışın var öyle dersler yok bende demesiyle arkadaşın hesabına girdik ve hiç görmediğim fazladan 4 ders daha vardı onda(hepsini seçmiş)
Şimdi Bahar dönemi için ders ekle sil işlemi dikkatimi çekti ve yapmak amacı ile girdim. 2 tane sabit(1.sınıftan kalan dersler) olmak üzere 8 tane ders vardi 2012-2013 bahar dönemine ait. Ancak alttaki kutucukta da 3 adet 2013-2014 bahar dönemine bıraktığınız dersler diye birşeyler var.
Sorularıma gelince;
-Güz döneminde başarılı yazmasına rağmen, arkadaşımda gördüğüm ve benim ekle sil yapmadığımdan kaynaklı 2013-2014 de kalan dersim varmıdır.
-Bahar döneminin sayfasına ilk girdiğimde var olan dersleri olduğu gibi bırakıp (3tane 2013-2014 bahar dönemine kalan dersler yazan kısma) 8 dersten sınava girip bunda da ilk dönemki gibi başarılı yazsa mezun oluyormuyum?
Bahar dönemi için hepsini seçersem ortalamamın düşme ihtimali var çünkü veremeyeceğim dersler muhakkak vardır aralarında. Güz dönemi ile yazdıklarımdan 2013-2014 e kalan dersler varsada bahardan da rahatlıkla bırakabilirim. Ama öncelikli amaç bu sene mezun olmak.
AÖF bürosu yok yakınımda ilçede oturuyorum ve çalışıyorum ilk izin günümde Cuma günü ve çok geç kalmış olacağım.
Fusion35 ------> OnurD.
Bu sene ilk senem ders kayıtı felan yapacak mıyım? Yenileme işlemim sadece bankaya gerekli miktarı yatırmakla mı olacak?
Maalesef önümüzdeki yıl için güz dönemine FF olan dersiniz kalmış ve dolayısıyla bu dönem tüm derslerinizden geçer not alsanız dahi mezun olamayacaksınız.
Orada başarılı yazmasının nedeni, minimum dönem ortalaması olan 2.00' ı tutturmuş olmanızdan kaynaklı.
Ancak ben sizin yerinizde olsam 8'in üstüne kredi müsaitse(45' i geçmiyorsa) tüm dersleri ekler(o altta yazan 3 taneyide) ve vermeye çalışırdım ikinci dönem için.
Bir ihtimal bütünleme yapılırsa yıl sonunda ilk dönemden kalan o dersi verir mezun olursunuz.
Nasıl olsa mezuniyet seneye kalacak diye ikinci dönem tüm dersleri almaktan vazgeçmeyin derim yani![]()
diyemedim ya la
Teşekkürler bilgilendime için.
Hepsini seçicem seçmesine de, Çok ders demek ortalamanın düşebilmesi demek. Güzde DC olan ders ortalama yüksek olduğu için geçti sayıldı. ortalama altı olsa idi oda kalmış sayılacaktı diye biliyorum. Neyse en iyisi komple seçmek olacak.
Güz de seçmediğim o dersler ne olcak peki? Kriminoloji falan. Şuan ki ekranda görünmüyor o dersler. Nerde o dersler![]()
Fusion35 ------> OnurD.
Rica ederim, Aöf otomasyonundan yıllık sistemde not görüntülemeyi seçip geçen yılki derslerinize bakın, orada derslerin notları ve yanlarında yeni sistemdeki isimleri(eğer bir ders ikiye ayrılmışsa ikisi birlikte) yazıyor.
Kaldığınız derslere bakın, yeni ismi var mı ve tek dönemlik mi iki dönemlik mi?
Daha sonra ders listesinden kontrol edebilirsiniz yeni sistemde hangi sınıfta gözüküyor diye, bölümünüzü bilmediğim için tüm listeyi ekliyorum;
http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Docum...ersListesi.pdf
Yani arkadaşınız belki bir dersten kalmıştır ve onun yeni ismi kriminolojidir, dolayısıyla siz yıllık sistemde onu zaten geçmişsinizdir ve almanıza gerek yoktur. Ya da birinci sınıfta ilk senesidir direk dönemlik ders listesinden alıyordur yine onda gözükebilir.
diyemedim ya la
İnsanlar neden pazar günü bile AOF bürolarına gidiyor. Nette para yatırmak yeterli değil mi ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
aynen ders ekle sil yaptık iyi hoş büraya gitmemiz şartmı? parayı yatırsak yetmiyormu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)