parayi yatirdiktan sonra kitap almak icin gidiyolardir,ekstradan bisey yapmaya gerek yok ki...
ekle sil-parayi yatir-kitaplari al bitti gitti.
Printable View
parayi yatirdiktan sonra kitap almak icin gidiyolardir,ekstradan bisey yapmaya gerek yok ki...
ekle sil-parayi yatir-kitaplari al bitti gitti.
Gidenler vardır mutlaka, yazsalar emin olacağız ama :)
ben bu gun parayı yatırıp cuma gunu büroya damlamayı düşünüyorum . kitap varmı acaba ?
parayı yatırmazsam sınaw'a giremezmiyim acaba ? ekle-sil yaptım tek iş para yatırmak kaldı..
cumartesi günü ders ekle sil yapıp parayı yatırdım,pazar günü büroya uğradım 'başka yapmam gereken birşey varmı' diye sordum 'kitaplarınızı alın sadece' dedi kitaplarıda 5 nisana kadar alabiliyormuşuz..
edit: ama bunları sorduğum sırada öğrenci kimliğimi alıp bi barkod okuyucuya tuttu neden tuttu anlamadım..
Ben ilk dönem sınavlarına girmedim , 2. dönem harcı yatırmasam seneye ikisini birden yatırıp girebiliyormuyum yoksa kaydım siliniyormu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben geçen hafta içi çarşamba büroya gittim. Benim bölümün 8 kitabından 5 'i gelmiş onları aldım. Diğerleri için ay sonu yada Nisan başı gelir dediler. İşletme vs bölümlerindeki kitap durumunu bilemiyorum açıkcası. Ben Konak bürosundan aldım. Dışarda asılı kağıtlar var. Tükenen kitapları not düşmüşler yanlarına.
hımm. bakalım gorcez. bende konak subeye gidiyorum.
tech izmir aöf çüleri varmısınız cuma günü çökelim büroya ? :D ehuheuh sabah erkenden? sonrada kahvaltı yaparız kordonda boyoz yumurta yaparık :D
Kitap almak için gittim bürayo,açıkcası diğer kitapları almayacağım bile direk Murat Yayınları alıp çalışıcam.Kendi kitapların 1 soru geliyor zaten akıl mantık işi değil :D
Kitap eksigi olanlar varsa umraniye subesine gidin.istemediginiz kadar kitap mevcut :D
Ders ekle - sil nerde ben göremedim :D Harcıda yatırmadım gerçi
harç ekle silden sonra yatıyor. buradan ekle sil yapabilirsin
https://login.anadolu.edu.tr/?url=ht.../tr/Login.aspx