beyler parayı yatırdıkdan sonra büroyada gitmek gerekiyo öğrenci kimliğini barkot okuyucuya gösterip kayıt yenileniyormuş kitabı ondan sonra veriyolar haberiniz olsun :heyoo:
Printable View
beyler parayı yatırdıkdan sonra büroyada gitmek gerekiyo öğrenci kimliğini barkot okuyucuya gösterip kayıt yenileniyormuş kitabı ondan sonra veriyolar haberiniz olsun :heyoo:
Bugün para yatırdım kitapları almış bulunmaktayım, en kısa sürede çalışmalara başlıyorum....
Çalışmadan olmıyacak kredili sistem yaktın bizi :(
Ben hala yatırmadım para. Derste seçmedim. Ders seçmeden direk yatırıcam parayı valla.
Merhaba Dostum , şu konuya baktığım zaman hep senin soruların denk geliyor bana :D
Ders seçimi yapmadan parayı yatıramıyorsun ilk önce derslerini seç alt'dan ve üst sınıflardan ders ekleme yapabiliyorsun duruma göre bunu unutma ,sonra ders sayısı başına a.ö.f amca senden para alacak.Parayı yatırdıktan sonra bir daha ders değişimi yapamıyorsun.
İyi günler , kolay gelsin.
Ya istiyorsanız direk yatırın sistemin seçtiği dersler diyodu neyse ben gene kendim seçeyim. Sağolasınız. :D
Egem yayınlarının kitabı gelmiş biraz inceledim gayet verimli ,murat ve karacan'a nazaran anlatımı ve soruları daha keyifli tavsiye ederim. Ben bugün ondan alacağım.
bende dersi seçtimde parayı hiç yatırasım yok :)
Dayı o parayı bana yolla yatırasın yok ise ,arabaya film çektireyim :D
olum senede bir iyiydi şimdi senede 2 kere harçmı olur mına
Soyuyorlar abi bitirelim de kurtulalım bir an evvel.
otomasyona baglanabılıyormusunuz?