Kitaplar için gideceksin sadece .
Printable View
PARAYI yatırmadım hayırlısı bakalım hakkımda :(
231 TL yatırdım. Acayip koydu :) Beykentdeyken babam ödüyodu ne güzel ya :D Kendi paranla okumak daha da bi koyuyo adama :D
arkadaşlar ben bu ödemeyi yapmayı unuttum , ama kayıt yenileme işlemimi internetten yaptmıştım, sınava girebilir miyim şimdi yada gidip şimdi yatırsam olur mu ?
Yine Murat'ın soru bankasını aldım,matematiği görmekle hayallerim yıkıldı.şu integralden kaçış yokmu ya :
murat yeni kitaplarına 1 2 sayfa genel özet koymuş aldım ben baklım hayırlısı olsun çalışmak lazım
Beyler murat ya da karacan'dan kitap alıcam ama kimse de gerek yok,hiç benzer sorular dahi çıkmadı diyor.
Okulun verdiği kitaplar'da bulunan 10 soruluk testleri oku diyorlar.Ne yapayım sizce. ?
Muratın kitabını aldım çözümlü olanı. Her ünitenin başında bi iki sayfalık da özet var.
Şimdi gerçekten ben şu kitaptan çalıştım ve yararlı diyen arkadaşlar var mı ? Bilgiler biraz kopuk kopuk olmuş anlayamadım tam!
AÖF sınav tarihleri belli oldu - Memurlar.Net
arkadaşlar sınav tarihleri belli olmuş benim anlamadğım hiç bişey :O
hakikatten bu ne yaw şimdi banaka haftaya sınav var demeyin amk
O nasıl bi sınav takvimi yahu,haftaya sınav olamaz daha kitapların bir çoğu nisanın ilk haftası gelecek diyorlar.Saçmalanmış :ofk:
mali analiz mi ne onun kitabını vermediler bana daha :D