Calismaya calisiliyor ama calisilmiyor yahu.
Printable View
Calismaya calisiliyor ama calisilmiyor yahu.
bende çalışamıyorum sıkıntı büyük
Tedarik zinciri yönetimi diye bir dersim var yemin ediyorum bu kitabın yapımında 3 profesör 1 öğretim görevlisi çalışıp görev almış , yani bu kadar devrik cümleler bu kadar uzatmalar olamaz adam resmen demiş ki bunu öğrenci alsın eline çalışmasın geri bıraksın alternatifide yok ki başka kaynaktan çalışayım
İsletme 4. Sinif tekrar alanlar yada taze mezunlar bi yaklasin plz.
Nedir bu derslerden zor olani? Yada hangisinden tirsalim?
Finansal tablolar analizinden korkuttular aldim bakiorum gecen sene maliyet muhasebesi gormustuk ayni neredeyse. Asabim bozuldu
Bu finansal tablolarin sinavinda nasil sorar cikiyor?
Su derse agirlik ver diceginiz varmi?
çalışamayanların biraz içini rahatlatayım isterseniz sametin rahatlattım burayada yazayim :D özellikle 4.sınıflar
AÖF Örnek Not hesaplayıcı sistemi koydu sınav çıktısını aldığınız sayfadan şifrenizle giriş yaparak şuanki ortalamanıza ve bahar döneminde ki derslerden alcağınız Harfe göre ortalama çıkartıyor.
Örneğin benim bahar döneminde 2 dersim var ve bunların ortalamasını AA getirirsem şuanki ortalamam 2.11 AA ile 2.30 oluyor ve geçiyorum
http://p1304.hizliresim.com/18/y/mlxuq.jpg
AA alamadım DD aldım diyelim ki böyle oluyor yani yine geçiyorum ortalamam düşmüyor
http://m1304.hizliresim.com/18/y/mlxvc.jpg
Yeter ki sınavdan FF almayın FF alırsanız o dersi ortalamanız 2.00 üstü dahi olsa tekrar alırsınız.
benim 1.dönem yani güz döneminden 1 dersten FF im olduğu için okulum seneye şubata uzayacak şubatta mezun olucam yani eğer ki bütünleme açmazsa
Belki biraz içiniz rahatlar sizde girip hesaplama yapabilirsiniz :)
Otomasyon sayfasına kullanıcı adı şifreyle girdikten sonra sağ üstte e-destek kısmında
not hesaplama iyiymiş teşekkürler çalışmaya devam henüz Fin. tabloların kapağını kaldırmadım durum vahim :(
Bende özet falan bulup indirdim ama kim okuyacak onları diye düşünüyodum. Hesaplamayı söylemen içimi rahatlattı. 6 dersin hepsi DD olsa bile ortalamadan kurtarıyorum :)
Bu özetleri nereden bulup indiriyoruz ya bakındım ama bulamadım 3. sınıf işletme okuyorum kitabıda gidip almadım , gerçi kitaptan çalışmakta imkansız yardım ederseniz sevinirim :)
Şu istatistikle makro iktisatdan bi kurtulaydım huzura erecektim resmen ne iğrenç derslerdir bunlar
Benim de son 4 ders kaldı işletme 4. sınıftayım. Havalarda bir güzelleşti aksilik...:D geçen hafta çalışmıştım. Bu haftada çalışacaktım sözde...Sınavdan önce bi 15 dk bakıyorum hep gene öyle gireriz herhalde şimdiye kadar hiç yanıltmadı üzmedim beni bu yöntem...:D
çalışamıyorum valla kitap açamadım adam gibi :D
trt okuldan dinleyin bari arkadaşlar boşuna 1 seneniz gitmesin. Aklınızda birşeyler kalır en azından.
çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri okuyan varmı 3. veya 4. sınıfta
ya bu aöf bildiğin sabote ediyor beni zaten son gün olmuş biraz çalışayım diyorum 10dkda bir mesaj geliyor dikkatim dağılıyor :)
Biraz sizlere tiyo olması açısından
İşletme 4.sınıf olarak
Finansal Tablolar Dersi İçin Çalışılcak ve çıkıcak muhtemel yerler
1. Ünite - Temel Tablolar / Ek Mali Tablolar ?
1.Ünite - Tam bir Finansal Tablolar Seti nelerden oluşur ?
1.Ünite - Bilançoda bulunması gereken zorunlu unsurlar ?
1.Ünite - Gelir Tablosunun bölümleri?
1.Ünite - Brüt Çalışma Sermayesi ?
1. Ünite - Net Çalışma Sermayesi ?
2.Ünite -Dönemsellik kavramı ? Eşleştirme ?
2.Ünite -Finansal Tablolarda Yer alan Faaliyetler?
2.Ünite - Leasing Kaydı ?
2.Ünite-Otofinansman kaynakları ?
2.Ünite - Sonuç Olasılık değerleri ?
2.Ünite - Kar ? Hasılat - Giderler
3.Ünite Finansal Analiz Türleri ?
3.Ünite Finansal Analiz Teknikleri ?
3.ünite Likidite oranları ? Cari Oran? Nakir oranı ? Açıklama veya direk formülü sorar?
4.Ünite - Nakit Akış Analizi açıklaması ?
4.ünite -Nakit Akış Tablosu ile Nakit bütçe arasındaki fark ?
4.Ünite - Finansal Muhassebe ve Yönetim Muhassebesi nelerdir?
4.Ünite-Nakit dönüş süresi ??
4.Ünite - Nakit girişleri ve nakit çıkışları (BANKO olarak görüyorum)
4.Ünite - Nakit Akış tablosu bilgileri kullanılarak hesaplanan oranlar
4.Ünite Serbest Nakit Mevcudu ?
4.Ünite -Olağan Faaliyetlerden elde edilen nakit akış?
4.Ünite - Vergi sobrası faaliyet net karı ?
Bunlara bakın arkadaşlar en az 60 alırsınız :)
Benim cumartesi 14:00 oturumuna 1 ders.
Pazar 09:30 oturumuna 1 ders.
Pazar 14:00 oturumuna 2 ders geldi.
Sınavdan önce Ünite sonu özetlere bakıyorum + 10 adet soruyu tekrarlıyorum + önemli bir kaç tanıma bakıyorum. En azından 50-60 civarı not alabiliyorum. Ortalamada 2.00 üstü olduğundan kafi geliyor. İnşallah kazasız belasız geçer bitirir, aralıkta da askere gideriz...:D Fakat finallerde bu yöntem sıkıntılı onuda belirteyim...:D