guzel secim;
ben hala felsefe mi yoksa sosyolojimi karar veremedim :D
Printable View
Finansal tablolar analizi ve stratejik yönetim-2 kasmışlar sanki...:) 50 alırsam iyidir...
İşletme 1. sınıftayım, bilgisayar kolay geçer diye düşündüm hakkaten kolay geçti. Sonuçlar finallerden sonra açıklanmaz umarım :)
bu dönem calısamadm beyler o yuzdn konuyu cok zıyaret edemedm kafama takılan bişey var . Bu sene işletme biterse gelecek dönem sınava girmeden herhangi bir 2 yıllık aöf e girme dyrumumuz varmı?
küresel pazarlamada zolandım baya hatta salaldığım oldu baya beklemiyordum bu şekilde sizin nasıl geçti küresel pazarlama
merhabalar bişey sormak istiyorum bu konuda bilgili bayağı kişi var forumda sanıyorum..ben şu an kocaelide 2 yıllık bir bölüm okuyorum bölümün adı özel güvenlik ve koruma..fakat aklımda sorularla gelmiştim buraya maksat izmitte yaşamak ve yarış pistine yakınlık :) (bu gerçek:)) Fakat burdan aşırı bunaldım,okulda bazı sorunlar var ve okuduğum bölümün sertifikayla elde edilebildiği aşikar..ben okulu bırakıp Açıköğretimden 2 yada 4 yıllık bir bölüm istiyorum..bunun için yapmam gereken nedir ? okuldan kaydımı aldırıp aöf'ye yazılmalımıyım ? bu durumda izlemem gereken yol nedir ? ayrıca okuldan mezun olduğumda bana getirisi sadece önlisans diploması ve sertifika olacak..kimlik için gene başvuru yapıp kimliğe sahip olacağım..bana bu konuda biri bilgi verebilir mi :( kafam çok karışık
Arkadaşlar mezun olursak ağustos dönemine askere gidebilir miyiz?
benim soruya cevap verebilecek kimse yok mu :D
Benim 2 arkadaşım Aralıkta gittiler kendi seçimleri mi bilmiyorum. Direk AÖF ile alakalı da olmayabilir Şubeye de bağlı olabilir bazen duyuyorum sağdan soldan Ağustos da gidecek çok kişi varsa çok başvuru varsa Aralık'a atabililiyorlar.:)
Ayrıca 4.sınıf öğrencileri için Bütünleme mevzusu tartışılıyormuş. Bütünleme olursa ilaç gibi gelir dicem de çalışmadıktan sonra neye fayda...:D
Cevap anahtarları yayınlanmış. Dileyenler bakabilir.
pazar 9.30 sınavında kendi alakam olmayan testi çözerken buldum kendimi son anda farkettim yoksa örgütsel davranış yerine finansal tablo mu ne o sınavı çözüyodum :D
son 23 gun,
Ben bu linki kullanarak baktım. Burdan bakabilirsiniz.
Açıköğretim e-Öğrenme Portalı (Yıllık)