artık bütlere çalışcaz ne yapalım :D buarada kaç alınca geçiliyor bu sınavlardan :D
Printable View
artık bütlere çalışcaz ne yapalım :D buarada kaç alınca geçiliyor bu sınavlardan :D
cıkmıs soruları cözuyorum suan, umarım yarın işe yarar :)
Şimdi çalışmaya başladım en güzeli böyle uyumadan taze bilgiyle gitmek :D Başarılar yarın herkese :)
Belkide en kolay muhasebe sınavıydı,hayatımda ilk defa mutlu çıktım sanırım sınavdan :D
bugun para politikası iş hukuku ve kamu ekonomisi vardı.para politikasından büyük ihtimal geçtim 80 almam gerekliydi ama diğerlerinden çaktım nasip bütlere su 4. sınıfa geçersem herkeşe benden çaay :P
sosyal politika,sosyal güvenlik hukuku ve çalışma ekonomisi sınavları bitti yarınada 5 tane daha var bakalım nolcak sonuclar :)
3.sınıf Ana Yasa hukuku kazık ötesiydi , Sosyal politika birebir aynı geldi , türk siyasalda normalde birebir aynı geliyodu ancak onuda kastırmışlar yarınkilerde tahminimce zor olur
aynen sosyal politika %90 ı cıkmıs sorular geldi..
genel muhasebe ve ıktısattan gırıcem 14,30 da alttan aldıgım dersler kesın vermem lazım pofff
valla normal sınavlara denk geldiği için hep son gün çalışıyorum
sınavım yarın birazdan başlarım
İş ve Sosyal Güv. Hukukuna girdik bakalım fena değildi:) Yarına Allah kerim:D
14.30da benimde sınav çıkmış sorulara bakıyorum hala huku ve iktisaddan 55 almam lazm:)
iş hukuku ve sosyal güvenlik zordu. Allahtan ilk sınav yüksekti :(
ıktısat patlamaz ıns
girdik çıktık hayırlısı ile, geçmiş olsun herkese :)
Çok kötü geçti gibi ama herşey olabilir :(
benimde kötü geçti kazıktı sankim umarım destekli sallamışızdır herkese geçmiş olsun yarınki sınavda başarılar girecek olanlara...