14-15 Aralık'mış yahu ara sınav :mad:
Printable View
14-15 Aralık'mış yahu ara sınav :mad:
3-4 yapmak için kayıt nezaman başlıyor beyler
İşletmede zormuş konular, verdikleri kitaplar hep hikaye anlatmış
peki beyler. tek ders sınavı açtılar geçtiğimiz dönem sonunda ilk kredili sistem yılında biliyosunuz.
benim 1. dönem 2 dersim var 2. dönem 1 dersim var
bu birinci dönem bittiğinde tek ders açarlarmı acaba gene ? 2. dönem başlamadan final oynarmıyız ?
ben şimdi bu durumda 3. sınıfı komple tekrarlayacak mıyım? bir de kayıt yenileme yaparken ödeyeceğim miktarı nereden öğrenebilirim?
http://j1309.hizliresim.com/1f/m/suv07.jpg
Şimdi benim ders-ekle işleminde ne yapmam lazım? Alttan kalan dersleri rahat bir şekilde vermem için naasıl bir işlem yapmam gerekiyor? Bu sene ders çalışmadım, bu sene üzerine yoğunlaşıcam ona göre bi ders-ekle işlemi yapmak istiyorum.
1. sınıf Turizm ve Otel İşletmeciliği
9. Akademik Yetersizlik Uyarısı Ve Ders Tekrarı
Güz dönemi veya akademik yıl sonunda 2.00 GNO sağlayamayan öğrenciye “Akademik
Yetersizlik Uyarısı” yapılır. “Akademik Yetersizlik Uyarısı” http://ogrenci.anadolu.edu.tr
adresinden öğrenciye duyurulur. “Akademik Yetersizlik Uyarısı” alan öğrencinin, bir sonraki dönem sonundaki GNO’nın en az 2.00 olması gerekir. Bu koşulu yerine getiremeyen
öğrenci, kayıt yenilettiği takip eden dönemde, son iki dönemdeki CC’nin altında not aldığı
dersleri ilgili dönemde tekrar etmek suretiyle GNO’nı en az 2.00’ye yükseltmek zorundadır. Ders tekrarına kalan bir öğrencinin, tekrar ettiği dönem sonunda 2.00 GNO’nı sağlaması halinde ders tekrarı sona ermiş olur. Ancak, bir dersten FF, DZ ve YZ notu alan bir
öğrenci bu dersleri, derslerin verildiği dönemde tekrar almak zorundadır.
Ders tekrarına kalan öğrenci kayıt yenileme döneminde ders ekle-sil işlemi sırasında,
CC’nin altında not aldığı dersleri almak zorunda olduğundan bu dersleri eksiltemez
ısletme ıcın yardımcı kıtap onerebılecek var mı?
3.sınıf eski sistemdim salla...4.sıınfta murat yayınları soru bankası iki dönemde aldım sonuç: 2 onur belgesi 2.89 ortalama ile mezuniyet.
Beyler sınav takviminde bütünlemeden bahsediliyor bizle alakası var mı yahu ?
2013-2014 Öğretim Yılı Güz Dönemi | Anadolu Üniversitesi
beyler bir arkadaşım için soruyorum nereden geldiyse buna ingilizceyi vermişler eline. kitap seviyesi intermediate ama bu mok anlamaz o ayrı. :D
bunu nasıl çalışsa da geçse bu eleman ?
Tam kastırmaya başladılar ben mezun oldum :D
Çalışacak arkadaşlara nacizane tavsiyem...
Murat Yayınları Dershanesi sınava 1 hafta yada 6 gün kala ders özetleri çıkartıyor satıyorlar. Her özet 7 8 sayfa. Son hafta kendinizi eve kapatın o özetlere çalışın 45-70 arası notları alın yolunuza devam edin.
Ben bu şekilde 3. ve 4. derslerini her dönem 9 ders olacak şekilde verdim mezun oldum.. (DGS ile kayıt olmuştum 3. 4. ders dışındada extra derslerim vardı)
edit: Bahsettiğim dershane İstanbul Kadıköy şubesi. Diğer şubelerde illa ki yapıyordur. Araştırın derim. Her özet ortalama 3 TL